Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 3 / 0
moze ktos prownac SD z MXE? Bo nie wiem czy sprobowac, opisy tripow wygladaja zachecajaco.
  • 2310 / 11 / 0
nie wiesz czego probowac : MXE czy Salvii D. ? Oba dyso to TOP !
  • 1794 / 124 / 0
Zdecydowanie powinieneś najpierw wypróbować MXE, a dopiero później salvię. salvia to inna liga. A po zwiedzeniu kilku dziur na MXE będziesz mógł od razu ekstrakt Salviowy palić, szkoda czasu na liście.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 58 / 3 / 0
Źle mnie zrozumieliście, palilem ekstrakty SD wiele razy (powyżej 2g przerobione), zawsze bylo mocno ale nigdy nie miałem jakiejś kosmicznej fazy (no może raz gdy grubo przesadziłem z 20x z "wiadra"), na początku paliłem z lufki i w ciężkim otoczeniu przez co zmarnowałem sporo, bongo w domku to faktycznie inna sprawa. Teraz zastanawiam się czy próbować dalej z SD, czy może MXE da mi to czego szukam.
  • 373 / 14 / 0
Jak dla mnie to MXE ma się nijak, dziura po MXE, to całkiem inna bajka niż totalny nie ogar po salvii.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 359 / 10 / 0
Ileż ja dałbym za pół gieta dobrego sortu metoksy... Wy nadal macie do niej dostęp? :-o
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 1794 / 124 / 0
Z zagranicznych sklepów zamówisz bez problemu :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 221 / 13 / 0
@Uroboros
Taa, ale cena boli + wiadomo co się teraz dzieje ;)

@Spellforce
Imho spróbuj z MXE, choć jak dla mnie to dwie różne "fazy", ta z MXE o wiele bardziej przyjemniejsza, w większych dawkach wyrzuci Cię w kosmos i otrzymasz to co chcesz ;)
  • 1033 / 7 / 0
e, to jeszcze legalne? zawsze chccialem sprobowac i nigdy okazji
  • 359 / 10 / 0
Nie, delegal zabrał. Juz pewnie nie będziesz miał okazji.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.