Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Udanego tripu.
VanC pisze: Dzięki za odpowiedz tak na pierwszy raz mysle ze zjem 5-6 nasionek
again and again
again and again
Mam nasionka Argyreia nervosa i teraz nie wiem jak nelzy to spożyć. Czy mam zjeść je takie jak są czy może rozłupać czy jeszcze jakoś inaczej?
Lepiej pod język, albo rozkruszyć i do napoju jakiegoś- potem pijesz i faza cierpienia jest mniej dokuczliwa.
To tyle z mojej strony..:D
Ja mam natomiast pytanie..
Wie ktoś coś na temat jego negatywnego oddziaływania na organizm?
Nie chodzi mi o negatywne efekty psychiczne, ale o fizyczne..
Sweet Bulldog pisze:Ja mam natomiast pytanie..
Wie ktoś coś na temat jego negatywnego oddziaływania na organizm?
Nie chodzi mi o negatywne efekty psychiczne, ale o fizyczne..
W przypadku powoju bardzo ważne jest, aby nie jeść na kilka godzin nic przed fazą i na jakąś godzinę przed zjeść coś bardzo małego i dość lekkostrawnego (np. suchą kromkę chleba) i trzeba to bardzo dokładnie pogryźć. Później jak już ci się wkręcą efekty dość wyraźne bardzo dobrze jest zwymiotować. Ból brzucha i problemy z oddychaniem prawie całkowicie znikają, albo zdecydowanie się zmniejszają, a na następny dzień czuje się całkiem normalnie, a możliwe, że lepiej psychicznie, bez nieprzyjemnych efektów fizycznych.
again and again
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.