Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Udanego tripu.
VanC pisze: Dzięki za odpowiedz tak na pierwszy raz mysle ze zjem 5-6 nasionek
again and again
again and again
Mam nasionka Argyreia nervosa i teraz nie wiem jak nelzy to spożyć. Czy mam zjeść je takie jak są czy może rozłupać czy jeszcze jakoś inaczej?
Lepiej pod język, albo rozkruszyć i do napoju jakiegoś- potem pijesz i faza cierpienia jest mniej dokuczliwa.
To tyle z mojej strony..:D
Ja mam natomiast pytanie..
Wie ktoś coś na temat jego negatywnego oddziaływania na organizm?
Nie chodzi mi o negatywne efekty psychiczne, ale o fizyczne..
Sweet Bulldog pisze:Ja mam natomiast pytanie..
Wie ktoś coś na temat jego negatywnego oddziaływania na organizm?
Nie chodzi mi o negatywne efekty psychiczne, ale o fizyczne..
W przypadku powoju bardzo ważne jest, aby nie jeść na kilka godzin nic przed fazą i na jakąś godzinę przed zjeść coś bardzo małego i dość lekkostrawnego (np. suchą kromkę chleba) i trzeba to bardzo dokładnie pogryźć. Później jak już ci się wkręcą efekty dość wyraźne bardzo dobrze jest zwymiotować. Ból brzucha i problemy z oddychaniem prawie całkowicie znikają, albo zdecydowanie się zmniejszają, a na następny dzień czuje się całkiem normalnie, a możliwe, że lepiej psychicznie, bez nieprzyjemnych efektów fizycznych.
again and again
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.