Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Dzisiaj zjadłem dwa ząbki cząsku i po 33 minutach wziąłem 300 mg DXM po 4 minutach dorzuciłem jeszcze 60 mg DXM czyli w sumie wziąłem 360 a dodam, że obecnie biorę 420 mg i tak jakoś dziwnie mi się zrobiło po tym DXM tak jakby zmniejszył się efekt stymulujący a efekt psychodeliczny zwiększył się, bo ja ogólnie biorę DXM w celu pobudzenia. I moje pytanie jest takie czy można jeszcze zarzucić dodatkowo 150 mg DXM?
  • 32 / / 0
Nic ci to nie da, zmarnujesz tabsy. Odsyłam do FAQ pkt 69.
  • 85 / 5 / 1
Myślicie że zblendowanie 450 mg z 3-5 ząbkami czosnku to będzie dobry mix ? Plus woda bądź mleko sojowe.
  • 1026 / 31 / 0
Myślę, że nie przełkniesz tej mikstury, a nawet jak przełkniesz, to za kilka sekund trafi do toalety (optymistyczny wariant)/na podłogę (wariant realistyczny).
Rozgryź tabletkę Acodinu na próbę i zobacz, jak Ci smakuje :) Chyba, że jesteś nadczłowiekiem bez kubków smakowych, wtedy zwracam honor.

Nie wiem po co w ten sposób męczyć się i udziwniać, nie lepiej zmiksować ten czosnek z majnezem, posmarować kanapkę i już? Przyjemne z pożytecznym.
Switched my sulph to AJAX.
  • 1130 / 48 / 0
Przy wzmacnianiu czosnkiem i grejpem pasuje, zeby owe wzmacniacze byly podane odpowiednio wczesniej. Razem z substancja to troche za pozno. Godzina przed w przypadki czosnku i 4-5 w przypadku owocu.
  • 203 / 8 / 0
IAmAhab pisze:
Przy wzmacnianiu czosnkiem i grejpem pasuje, zeby owe wzmacniacze byly podane odpowiednio wczesniej. Razem z substancja to troche za pozno. Godzina przed w przypadki czosnku i 4-5 w przypadku owocu.
Załóżmy taką czysto hipotetyczną sytuacje że chcę dzisiaj żreć dxm. Co można wywnioskować po wątku w którym się znajdujemy chcę podbić jego działanie czosnkiem. Z tego co zaobserwowałeś czosnek przyjąć trzeba minimum godzinę przed przyjęciem aco. A jak sprawa wygląda z maksymalnym czasem działania czosnku? Chodzi mi o to że dajmy na to zjem ząbek czosnku o godzinie 20. o ktorej godzinie zbawienne działanie czosnku przestanie być odnotowywane przez moje receptory jeśli przyjebie dxm np 5 godzin później to efekt bedzie identyczny? po jakim czasie od zażycia czosnku przestaje on podbijać aco? z góry dzięki za odpowiedź
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 1 / 1 / 0
Czosnek powinien działać przez co najmniej trzy godziny, ale lepiej jeść go po wrzuceniu tabsów bo znacznie wydłuża wejście i możesz czekać nawet półtorej godziny po dużej ilości czosnku.
  • 1130 / 48 / 0
4-5h to laczny czas oddzialywania na enzymy w przypadku czosnku. Dlatego podalem godzine, bo to czesciowo wynika z czasu potrzebnego na przetworzenie czosnku i wysycenie enzymu, a z drugiej strony pozno podany czosnek moze przestac dzialac podczas, gdy bedziesz ciagle tripowal.
  • 203 / 8 / 0
a więc rozumiem ze czosnek zjeść trzeba na około 1 godzine przed planowanym tripem i jego dzialanie utrzymuje sie przez okolo 4-5 h. dobrze rozumiem ze jesli przyjmiemy DXM pięć/sześć godzin od zjedzenia czosnku trip bedzie taki sam jakbysmy tego czosnku nie zjedli?
Advisor pisze:
Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Odczynnik▸wody kromka
  • 1130 / 48 / 0
Nie zdarzylo mi sie nigdy, ale obstawiam, ze tak.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.