Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Sniffem nie dalo rady, kryształy byly zajebiscie grube.
walkmanowiec pisze:Będę testował owy produkt. Ze względu na sporą tolerkę będę zaczynał od 30-40mg i stopniowo zwiększał dawkę.
Sniff zadziała?
#mops
belejaki pisze:ZA DUZO ZA DU ZO!! Nie bierz tyle tego! Snifem da rade, ale sort który ja mialem skladal sie z 2 roznych cial... Przezroczyste sie rozpuscilo, ale na powierzchni wody pływały takie jakby cząsteczki białawe nie rozpuszczalne konsystencji polimeru startego na wiórki. Wyjeb to najlepiej do kibla, lepiej dla Ciebie.walkmanowiec pisze:Będę testował owy produkt. Ze względu na sporą tolerkę będę zaczynał od 30-40mg i stopniowo zwiększał dawkę.
Sniff zadziała?
Ale po przeczytaniu raz jeszcze tematu, masz rację- zmniejszę dawkę :)
#mops
Będę to ćpał chyba do końca życia, skoro takie małe dawki zalecacie... :)
walkmanowiec pisze:Jeszcze czekam na przesyłkę, więc Ci nie powiem w tym momencie jak wygląda mój sort, ale vendor ten sam, więc podejrzewam, że tak.
Deiff pisze:możesz zrobić jakiś trip raport z tego? jestem ciekawy co tak nagle zmieniło Twoje zdanie, że chcesz to odsprzedać ^^walkmanowiec pisze:Jeszcze czekam na przesyłkę, więc Ci nie powiem w tym momencie jak wygląda mój sort, ale vendor ten sam, więc podejrzewam, że tak.
@ewalkmaowiec opisz co się działo
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.