virr pisze:Wiem, że im niższa temp. tym więcej kody się rozpuszcza, ale czy na pewno także aż w takich niskich? Może lepsza taka zimna kranówa niż prawie lód z zamrażalnika?
Odniesie się ktoś do tego?
Nie jest tak, że im niższa temp. tym więcej kody się rozpuszcza, ale im niższa temp. tym mniej się rozpuszcza para. W zimnej z kranu wejdzie więcej para do r/r-u. A lodowaty roztwór można sobie podgrzać w mikrofali, jak Cię ciepły lepiej klepie...[/quote]
Sorry, pomyliło mi się - chodziło mi o parasyf.
Ostatnimi dniami leciało 450mg z antka i syrop thiocodin z colą popijany sobie w tle. Ale dzisiaj samo 450mg z antka, a 30 minut PRZED 50mg perazyny (podobnież wzmacnia) i 1mg klona po 15 minutach po wypiciu roztworu w kichawę (bo już 3 mg dzisiaj poleciało). Zobaczymy czy perazynką wzmocni, zwiększy noody czy będzie mi się spać chciało mocno i tyle tylko. Dobra - szamam bułkę z krakowską, pomidorem i pieprzem, spijam ciepłą herbatkę i się idę wychillować. Trzeba będzie jakiś 5 dniowy detoxik zrobić (nie jestem w jakimś dużym ciągu także tyle wystarczy by dojść do siebie)
Życzę przyjemnego grzania mordeczki :) :yay:
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Dzisiaj nie bralam nic do popoludnia, niedawno nieco przygrzalam i czulam sie zaskakujaco dobrze. Ale nie ludze sie, jeszcze kilka godzin i byloby gorzej. Najbardziej boje sie bezsennosci.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Za to mama miała piec makowiec i kupiła już mak w czechach. Tak się złożyło ze go nie upiekła bo mak gdzieś zgubiła :d
Azuzu Pazuzu pisze:Co tam dzis wrzucacie? u mnie browar pst i majka. Krajan regionalne niepasteryzowane mniam mniam)
nie wiem jak u was ale u mnie taka piękna pogoda dziś była, że wyprawę do apteki przedłużyłem sobie do ponad godzinnego spaceru
a na świętym marcinie babsko w aptece ma czarne włosy na rękach i gęstego wąsa
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.