virr pisze:Wiem, że im niższa temp. tym więcej kody się rozpuszcza, ale czy na pewno także aż w takich niskich? Może lepsza taka zimna kranówa niż prawie lód z zamrażalnika?
Odniesie się ktoś do tego?
Nie jest tak, że im niższa temp. tym więcej kody się rozpuszcza, ale im niższa temp. tym mniej się rozpuszcza para. W zimnej z kranu wejdzie więcej para do r/r-u. A lodowaty roztwór można sobie podgrzać w mikrofali, jak Cię ciepły lepiej klepie...[/quote]
Sorry, pomyliło mi się - chodziło mi o parasyf.
Ostatnimi dniami leciało 450mg z antka i syrop thiocodin z colą popijany sobie w tle. Ale dzisiaj samo 450mg z antka, a 30 minut PRZED 50mg perazyny (podobnież wzmacnia) i 1mg klona po 15 minutach po wypiciu roztworu w kichawę (bo już 3 mg dzisiaj poleciało). Zobaczymy czy perazynką wzmocni, zwiększy noody czy będzie mi się spać chciało mocno i tyle tylko. Dobra - szamam bułkę z krakowską, pomidorem i pieprzem, spijam ciepłą herbatkę i się idę wychillować. Trzeba będzie jakiś 5 dniowy detoxik zrobić (nie jestem w jakimś dużym ciągu także tyle wystarczy by dojść do siebie)
Życzę przyjemnego grzania mordeczki :) :yay:
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Dzisiaj nie bralam nic do popoludnia, niedawno nieco przygrzalam i czulam sie zaskakujaco dobrze. Ale nie ludze sie, jeszcze kilka godzin i byloby gorzej. Najbardziej boje sie bezsennosci.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Za to mama miała piec makowiec i kupiła już mak w czechach. Tak się złożyło ze go nie upiekła bo mak gdzieś zgubiła :d
Azuzu Pazuzu pisze:Co tam dzis wrzucacie? u mnie browar pst i majka. Krajan regionalne niepasteryzowane mniam mniam)
nie wiem jak u was ale u mnie taka piękna pogoda dziś była, że wyprawę do apteki przedłużyłem sobie do ponad godzinnego spaceru
a na świętym marcinie babsko w aptece ma czarne włosy na rękach i gęstego wąsa
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.