Mam też takie pytanie, bo zostało mi w listku 5 tabletek Amisulprydu (Solianu) w listku, a chciałabym przetestować taką dawkę 500mg rekreacyjnie. Wie coś, ktoś? Będę wdzięczna za wszystkie posty w temacie :)
lostinwonderland pisze:Na początku czułam się po tym leku jak wrak umysłowy, i fizyczny. Połamane myśli (gdyby myśli były stołami, albo krzesłami to tak jakby ktoś przeciął je w pół, albo powyrywał nogi). Miałam bóle w klatce piersiowej, dreszcze, i ogromne lęki. Po trzech dniach nastąpiła poprawa, a obecnie jest bardzo w porządku.
Jeśli chodzi o zabużenia rytmu serca, faktycznie w początkowym okresie występują, z doświadczenia wiem że należy to zignorować, jak na neurolep i tak jest lightowo, u mnie było to wrażenie nierytmicznej pracy serca plus wzrost ciśnienia, ale po mniej niż 5 dniach wszystko ustąpiło.
polfiara pisze:
Mam też takie pytanie, bo zostało mi w listku 5 tabletek Amisulprydu (Solianu) w listku, a chciałabym przetestować taką dawkę 500mg rekreacyjnie. Wie coś, ktoś? Będę wdzięczna za wszystkie posty w temacie :)
W malych dawkach powinien mieć działanie przeciwne do duzych, tylko pytanie, czy to prawda, bo jak narazie biore zwykły Sulpryd i po 400 to zombifikacja, a dawki 50-200 praktycznie nieco tylko podbijały tlpd i nieco uspokajały nerwice
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Powód: Zbędny cytat
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.