Odechciało mi się dyskutować i wyszdłem z thio, przecież nie będę się kłócił, ale możecie mi wytłumaczyć ten bełkot?
Faza pisze:A mi pani farmaceutka powiedziała wczoraj, że nie sprzeda acodinu i thiocodinu razem ponieważ "to jest ta sama substancja czynna". Gdy ja odpowiedziałem żeby najpierw przeczytała opakowania i potem wydała obydwa leki dodała: "chodzi o substancje uzależniającą"
Odechciało mi się dyskutować i wyszdłem z thio, przecież nie będę się kłócił, ale możecie mi wytłumaczyć ten bełkot?
Myyyyk 300mg kodeiny i problemy znikają <3.
A baba w aptece, pewnie nie w humorze. Ja do dziś dnia pamiętam, jak kupowałam thio i bodajże apap noc, czy cos w tym stylu… Dopiero dostałam wykład na temat ich wzajemnej, rzekomo tragicznej w skutkach interakcji. O ile mnie pamięć nie myli, kobitce udało się wzbudzić we mnie poczucie winy na kilka sekund.
300mg z DXM i jest gitarka ale doopy nie urywa :(.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Kupowanie w aptece też jest nieprzyjemne od czasu tej ustawy,wita mnie uśmiechnięta aptekarka, której mina poważnieje odrazu po usłyszeniu "poproszę tjokodyn".
Mam spaloną jedną aptekę,kupowałam tam tjokodyn,zostałam wylegitymowana.Zaszłam tam około tydzień po ostatnim zakupie,poprosilam o tjokodyn i zostałam zapytana o wiek,po czym aptekarka spojrzała na mnie ponownie i powiedziała "aaach pamiętam panią"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.