Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 382 / 0
Sideswipe pisze:
Nie wiem, a czy np: jak ktoś weźmie raz i będzie mógł kupić więcej to czy na 100% kupi czy można się od tego powstrzymać... Czy aż tak mocne skurwysynstwo?
Można wziąć raz i tylko raz. Jest nawet o tym temat w tym dziale. Nie trzeba się uzależnić, zależy jakie kto ma predyspozycje i upodobania. Nie jest to wtedy kwestia powstrzymywania, tylko zwyczajnie ma się na to wyjebane, gdyż nie daje Ci to żadnej radości, a profil działania substancji Ci nie odpowiada.
A co daje tobie heroina? Szczęście, spokój?
Nie biorę jej już od dawna, teraz jestem na fentanylu i już na pewno nie będę się rozwodzić na temat tego, po co biorę.
I czy nie boicie się igły
Po tylu latach walenia i.v człowiek już się niczego nie boi. Jesteś przewrażliwiony, jak większość ludzi, którzy nie mieli z tym kontaktu. Jak pielęgniarka Ci pobiera krew, to też mdlejesz, czy tutaj jest tylko kwestia świadomości, że ktoś wstrzykuje sobie narkotyk?
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 569 / 19 / 0
Ogólnie nie lubię igły albo czegoś co się wbija w ciało, nie mdleje ale się nie patrzę

Wiec po co brać heroine? Można prosić o odpowiedz, bo osoby które Wyszły z uzależnienia mówią ze nie warto...

I jakie hel ma skutki uboczne, np jakby ktoś waliłby 15lat to w jaki sposób odbiło by się to na zdrowiu?

Ps: co do igły, raz leżałem sobie i nagle pomyślałem sobie o iglę jak wbija mi się w ciało, to mrowienie po ciele, wkurzające ciepło, swędzenie... denerwujące to było
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
Wchodzisz do wątku, który ma 422 stron, w którym znajdują się odpowiedzi na Twoje wszystkie pytania, pisane tutaj setki razy. Czy tak ciężko jest poszukać? Naprawdę, czynnością bezsensowną byłoby opisywanie tego wszystkiego raz jeszcze.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 569 / 19 / 0
Juz trochę czytałem na tym forum o różnych specyfikacja o heroine tez dużo

A pytam się bo ostatnio miałem wielkiego doła, i chciałem sobie spróbować co dziś mi się wydaje głupie...
Takie sztuczne szczęście...
Bo piszą na tym forum ze jest zajebiście, 0 problemów, możesz tak siedzieć i siedzieć i jest ci dobrze...

Dobra juz nie zawracam dupy
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Mam pytanie co do heroiny, iglę nabija się na bibułkę i wciąga płyn do środka? Jak mam opaskę uciskową to z czego ją najlepiej zrobić? Tak żebym mógł trzymać zębami a może lepiej kupić ze sklepu? Kiedy trzeba zdjąć tą opaskę po ukucie jak już zacznie dostawać się krew czy po strzale jak już cały płyn wstrzyknie się do zyły? Po wstkrzyknięciu od razu wyjąć iglę?
Uwaga! Użytkownik Franklin1994 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Nigdy nie filtrowalam, bo roztwor wychodzil mi w miare klarowny, a wieksze zanieczyszczenia takczy inaczej nie przeszlyby przez igle. Opaska z apteki naturalnie jest wygodniejsza. Ja uzywalam cienkiego szalika, rozwiazywalam go zaraz po wstrzyknieciu. Naturalnie, po strzale wyciagasz igle, po co mialbys ja tam zostawiac? :) Po czym przyciskasz wacikiem, zeby nie powstal siniak.

Oczywiscie lepiej w ogole tego nie robic. Rzadko podawalam i.v, bo nie lubie wejscia, palenie daje mi tak samo zadowalajace efekty.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 5 / / 0
No ale nie odpowiedziałaś na pytanie po jakim czasie zdjąć opaske czy w trakcie strzału ją trzymać czy po wbiciu igły już ją wyjąć?
Uwaga! Użytkownik Franklin1994 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 54 / 0
Opaske popuszczasz gdy już masz wbitą igłę, zaciągniesz tłoczek i zobaczysz że trafiłeś w żyłę bo pojawiła się krew. Wtedy popuszcza się zacisk i robisz zastrzyk. Jeśli będziesz robił na zacisku a masz słabe żyły to może pęknąć Ci żyła. Zdarza się to często u osób które już są dość mocno wyeksploatowane w tym temacie. Zbyt duże ciśnienie się robi w żylę bo podajesz dodatkowo płyn a żyła zaciśnięta.
  • 3732 / 45 / 0
Wydaje mi sie, ze napisalam. Ale wyzej masz prawidlowa odpowiedz:)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 5 / / 0
A co zrobić jak pęknie żyła?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.