Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
Skąd takie rozbieżności w cenach na necie? Jedni kasuja 5 za karton, inni 100 złocistych za 5. W ogóle Ci internetowi vendorzy działają? Ostatnie aktualizacje mają sporo na karku.
  • 1513 / 26 / 0
Server01 pisze:
A wiec wtedy jakie dawki oral?? :-D. Zeby bylo safe koledzy naukowcy prosze o pomoc w mysli o nauce?? :old:
Odpuść sobie. Nie ma sensu skoro są już dobrze opisane, wydajne i 100% działające ROA. To tak jakbyś chciał wcierać wódke pod pachy.

@Up czemu skarpety w jednym sklepie kosztują 5 za parę a w innym 50? Jeśli masz wątpliwości napisz do vendora lub uzyskaj dostęp do działu sprzedawcy i tam zapytaj.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 92 / 6 / 0
Weźcie mnie poprawcie jeżeli coś źle zrozumiałem. Czyli 25c od 24 czerwca jest już w Polsce nielegalne?
"Bitch" - Jesse Pinkman
  • 4935 / 859 / 0
Od 1 lipca.
  • 95 / 8 / 0
Cześć. Nie wiem co się stało z moim wczoraj napisanym postem. Nie ważne. Ponowię starając się streścić temat:

Jak podzielić 0,1 g 25C-NBOMe na 0,0005 g dawki tak, aby przetrwały 2 lata?
Błagam niech ktoś mnie oświeci. Przeglądam informacje w necie, ale cały czas nie upewniają mnie one co do stabilności w spirytusie. Na wagę 0,001 mnie nie stać.

Pozdrawiam.
Owoc żywota Twojego je ZUS.
  • 228 / 24 / 0
Zawsze możesz zrobić odpowiedni roztwór i nasączyć nim blottery. Gdzieś czytałem, że Nbome to bardzo stabilne cząstki, więc chyba te 2 lata ci wytrzyma.
  • 495 / 22 / 0
Rozpusc w spirytusie i trzymaj w zamrazarce
  • 31 / / 0
Takie pytanko:
Czego można się spodziewać po 1mg IM?
  • 80 / / 0
^ śmierci.

A tak na poważnie, to zacznij lepiej od mniejszej dawki. Nbomy są dość niebezpieczne, nikt nie obiecuje ci że wyjdziesz z tego cało... jeśli już koniecznie chcesz testować IM, to spróbój może 1/4 z tego, i powoli zwiększaj z tripu na trip. Powodzenia 8)
  • 3406 / 534 / 0
Dokladnie, to zes wybral sobie substancje akurat pod im ;) lepiej strzel sobie jakas trypke, a to snifuj lub dziaslo.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.