Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
Skąd takie rozbieżności w cenach na necie? Jedni kasuja 5 za karton, inni 100 złocistych za 5. W ogóle Ci internetowi vendorzy działają? Ostatnie aktualizacje mają sporo na karku.
  • 1513 / 26 / 0
Server01 pisze:
A wiec wtedy jakie dawki oral?? :-D. Zeby bylo safe koledzy naukowcy prosze o pomoc w mysli o nauce?? :old:
Odpuść sobie. Nie ma sensu skoro są już dobrze opisane, wydajne i 100% działające ROA. To tak jakbyś chciał wcierać wódke pod pachy.

@Up czemu skarpety w jednym sklepie kosztują 5 za parę a w innym 50? Jeśli masz wątpliwości napisz do vendora lub uzyskaj dostęp do działu sprzedawcy i tam zapytaj.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 92 / 6 / 0
Weźcie mnie poprawcie jeżeli coś źle zrozumiałem. Czyli 25c od 24 czerwca jest już w Polsce nielegalne?
"Bitch" - Jesse Pinkman
  • 4894 / 853 / 0
Od 1 lipca.
  • 95 / 8 / 0
Cześć. Nie wiem co się stało z moim wczoraj napisanym postem. Nie ważne. Ponowię starając się streścić temat:

Jak podzielić 0,1 g 25C-NBOMe na 0,0005 g dawki tak, aby przetrwały 2 lata?
Błagam niech ktoś mnie oświeci. Przeglądam informacje w necie, ale cały czas nie upewniają mnie one co do stabilności w spirytusie. Na wagę 0,001 mnie nie stać.

Pozdrawiam.
Owoc żywota Twojego je ZUS.
  • 228 / 24 / 0
Zawsze możesz zrobić odpowiedni roztwór i nasączyć nim blottery. Gdzieś czytałem, że Nbome to bardzo stabilne cząstki, więc chyba te 2 lata ci wytrzyma.
  • 495 / 22 / 0
Rozpusc w spirytusie i trzymaj w zamrazarce
  • 31 / / 0
Takie pytanko:
Czego można się spodziewać po 1mg IM?
  • 80 / / 0
^ śmierci.

A tak na poważnie, to zacznij lepiej od mniejszej dawki. Nbomy są dość niebezpieczne, nikt nie obiecuje ci że wyjdziesz z tego cało... jeśli już koniecznie chcesz testować IM, to spróbój może 1/4 z tego, i powoli zwiększaj z tripu na trip. Powodzenia 8)
  • 3406 / 534 / 0
Dokladnie, to zes wybral sobie substancje akurat pod im ;) lepiej strzel sobie jakas trypke, a to snifuj lub dziaslo.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.