Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Wazokonstrykcja?
  • 566 / 30 / 0
Z tego co zostało polecam 3cmc. Kreska, faza puszcza i wtedy można walić jak się patrzy. Ja po 3cmc nie czuje kardiozwaly albo osłabienia organizmu. Wiec dlatego.najlepiej mi się rucha na zejściu. Bo.na.peaku jest ogromna ochota. Masakra
rchiro the best
  • 1342 / 48 / 0
Potwierdzam. Ochota na peaku jest naprawdę ogromna!

Możliwości też są bardzo dobre, przynajmniej w moim przypadku.... piczoniak czy siusiak, polecam 3-cmc do seksu bardzo mocno :*)
SESH
  • 492 / 16 / 25
Ochota może i ogromna, ale 15 sekund i po wszystkim :-/
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1342 / 48 / 0
Chyba u Ciebie :diabolic:

ale nie martw się :hug:
ktoś mi zgłasza, że post nic nie wnosi do dyskusji, ale muszę wyjaśnić, że wnosi - użytkownikowi chodzi o to, że po 3-cmc można bawić się całkiem długo, toteż nie wywalam posta. /F.
SESH
  • 266 / 9 / 0
Pewnie mod mi usunie tego posta bo to niezupełnie w temacie ale napiszę wam że w moim przypadku najlepszy seks miałem zawsze nie po beta ketonach, a po marihuanie najlepiej w połączeniu z nieduża ilością alkoholu.
  • 1329 / 58 / 0
Może po prostu zaopatrzcie się w benzodiazepiny na zjazdy?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1151 / 230 / 7
Po 1 lipca nie ma żadnych ciekawych beta-ketonów.
Ktoś pisał że 3-CMC się nadaje do seksu ale każdy kto testował ze znajomych narzekał na zjazd.

Lepiej postawić na sprawdzone rozwiązania: traffka + mała ilość kaszlodynu (90-120mg DXM).
no i ryzyko wazokonstrykcji ~ 0 :yay:
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 2334 / 9 / 0
mefedron.

zwierzecosc.

O, i 3mmc z 6-APB bylo bardzo zajebiste, ale przy 3 musze sie wspomagac sildenafilem, gzie po mefie jest jak po sildenafilu, bez sildenafilu.
  • 127 / 11 / 0
3-MMC w miksie z gieblem. Przebijesz pannę na wylot, sprawdzone info %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.