Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Pierwszym efektem wejścia był charakterystyczny, ciągły, trzeszczący dźwięk, jakby właśnie doszło do jakiegoś zwarcia w głowie. Widziałem świat jak przez telewizor tzn. obraz stawał się ogólnie oddalony i płaski, pozbawiony głębi.
Schodząc po schodach myślałem, że idę po prosto po podłodze ale mimo to każdy krok był wykonywany z chirurgiczną precyzją choć czułem, że wyglądam co najmniej nie naturalnie. Praktycznie nie odczuwałem ciężaru własnego ciała a każdy ruch prawie nie wymagał ode mnie siły. W głowie była jedna, wielka dżungla lecz mimo wszystko do ogarnięcia.
Ot takie dzikie, ekscytujące poqrwienie.
27 grudnia 2019TymekDymek pisze: Na peaku DXM+mj zadzwoniłem do siebie, a po chwili odebrałem. Nie wiem jak to możliwe. Telefon na 1 SIM.
Mieszkalem w 2 blokach w kazdym to samo. Te samo buczace urzadzenie. Teraz mieszkam w domu jednorodzinnym i znowu slychac to buczenie od sasiada. Kumpla sie pytalem i mowi ze tez to slyszy caly czas irytujace to jest ale nie wie co to jest. Wie ktos moze z Was CO TO DO CHOLERY JEST ZA URZADZENIE??
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.