ale i tak chuj, dobrze że nie dali 4F-MDMB-CHMINACA, bo byłyby same zgony i las krzyży.
O ile to nie wielka farsa i mistyfikacja z tym medialnym sajgonem, to jest to próba odwrócenia uwagi od fiaska delegalizacji 1 lipca.
Nie podadzą informacji, że po delegalizaji, pojawiła się substancja nowa i legalna, po której zdychasz bo dawkowanie to tylko 0.3 mg. for fuck sake!
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
magdahwdp pisze:szczerze?? mi jest zajebiście po mocarzu. a jak dzieciaki nie umieją ćpać to tak wychodzi, selekcja naturalna i tyle.
Na serio ktos tworzac mocarza zamienil tylko substrat bez zmiany proporcji?
#mops
magdahwdp pisze:szczerze?? mi jest zajebiście po mocarzu. a jak dzieciaki nie umieją ćpać to tak wychodzi, selekcja naturalna i tyle.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Zazwyczaj maczanka to 1/40+- więc co w tym musiało by być 1/60?
Czy jeszcze więcej? for safe to everbody and good smile. no bad rain:)
Czekam na info:)
Miłego karania.
#mops
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.