Dodam jeszcze, że na zagranicznej stronie wyczytałem, że proporcje do maczanki to 1:100+. Zrobiłem wielkie oczy, gdy to czytałem. Nie moge uwierzyć w moc nowych sytetycznych kanabinoidów.
@KoraS
Z tego co mi wiadomo jest to prawdopodobnie ten kanna.
Marlboro_Red pisze:To, lub MDB-Chminaca.
KoraS pisze:Ja zrozumialem ze tylko u jednych ludzi znaleziono mocarze sprzed lipca
W piątek/poniedziałek MDMB-Chminaca będzie u mnie więc zdam relacje i ocenie czy naprawde jest to taki straszny związek.
Marlboro_Red pisze: Co do am-2201.
Psy złapały gościa który zrobił zapas mocarza jeszcze przed pierwszym lipca, porobili badania i wyszło że am-2201.
Ludzie którzy się tak m0cno pokarali palili mocarza już o zmienionym składzie. MDB/MDMB-Chminaca.
Am-2201 nie istnieje od wczoraj, wiele dopków było na tym kanna, i nigdy nie było takiej fali hospitalizacji.
Coś mi się wydaję że szanowni panowie naukowcy wiedzieli że tak naprawdę nie chodzi o am-2201, ale że znaleźli kozła ofiarnego, odczynnik był już nielegalny, to oczywiście wielki sukces ostatniej nowelizacji.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.