Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 50 / 2 / 0
Na dniach otrzymam 0.5g tej substancji. Zamierzam zrobić liquid. W jakie proporcje celować na 10ml ? Dodam, że do tej pory robiłem 200mg/10ml. Podobno nie ma żartów z tą substancją. 100mg na 10ml bedzie dobrze?

Dodam jeszcze, że na zagranicznej stronie wyczytałem, że proporcje do maczanki to 1:100+. Zrobiłem wielkie oczy, gdy to czytałem. Nie moge uwierzyć w moc nowych sytetycznych kanabinoidów.
"...na ulicy słowo droższe od pieniędzy..."
  • 70 / 1 / 0
nie pal tego lepiej
  • 1169 / 52 / 0
@CHI Naprawdę uważaj z tym gównem. Proponowałbym zrobić najpierw 50mg/10 ml, i jeśli będzie za słabe to dodawać powoli kolejne miligramy.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
A to nie jest żniwiarz z "Mocarza"? Co w tym siedzi?
  • 50 / 2 / 0
Może i masz racje. Zrobie nawet 50mg/10ml bo nie wiadomo czego po tym sie spodziewać. Internet jest ubogi w informacje na temat działania tego związku, lecz pełno informacji o hospitalizacjach, przedawkowaniach, bad tripach i o tym jakie to jest mocne. Żałuje, że to zamówiłem lecz już za późno bo opłacone i niedługo do mnie przyjdzie. Aż nie wiem czego sie spodziewać bo to pierwszy tak mocny, szkodliwy kanna jaki będę w życiu testował. Naprawde sie troszke boje, ale na dniach zdam relacje jak będę już po. Może to poprostu nieodpowiednia dawka lub mix kilku kanabinoidów lub nierównomierne nasączenie podkładu powoduje tyle hospitalizacji przy tak mocnym kannabinoidzie. No nic. Pozostało czekać i sprobować by sie dowiedzieć. Jak przezyje napewno zdam relacje zakonnicy.

@KoraS
Z tego co mi wiadomo jest to prawdopodobnie ten kanna.
  • 1169 / 52 / 0
To, lub MDB-Chminaca.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 2 / 0
Marlboro_Red pisze:
To, lub MDB-Chminaca.
Tylko teraz sie zastanawiam dlaczego w artykułach piszą, że składem mocarza były zdelegalizowane substancje.
  • 70 / 1 / 0
Ja zrozumialem ze tylko u jednych ludzi znaleziono mocarze sprzed lipca
  • 50 / 2 / 0
KoraS pisze:
Ja zrozumialem ze tylko u jednych ludzi znaleziono mocarze sprzed lipca
Sklep, który sprzedawał "Mocarza" nie ma już tego produktu w ofercie więc wątpie by był teraz ze zmienionym składem. Podejrzewam, że to był stary mocarz który był od lat. PODEJRZEWAM. A więc wydaje mi sie, że albo jakaś lewa partia, albo ludzie kupywali bo były takie zniżki i promocje, a jeszcze gdzieś wyczytałem, że rozdawali go w jakiejś miejscowości za darmo, pierwszym lepszym osobom na ulicach.
W piątek/poniedziałek MDMB-Chminaca będzie u mnie więc zdam relacje i ocenie czy naprawde jest to taki straszny związek.
  • 1169 / 52 / 0
@up Dokładnie to.
Marlboro_Red pisze:
Co do am-2201.

Psy złapały gościa który zrobił zapas mocarza jeszcze przed pierwszym lipca, porobili badania i wyszło że am-2201.
Ludzie którzy się tak m0cno pokarali palili mocarza już o zmienionym składzie. MDB/MDMB-Chminaca.
Am-2201 nie istnieje od wczoraj, wiele dopków było na tym kanna, i nigdy nie było takiej fali hospitalizacji.
Coś mi się wydaję że szanowni panowie naukowcy wiedzieli że tak naprawdę nie chodzi o am-2201, ale że znaleźli kozła ofiarnego, odczynnik był już nielegalny, to oczywiście wielki sukces ostatniej nowelizacji.
ODPOWIEDZ
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.