Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
@up

Info zaczerpnąłem z bluelighta
Ale tak masz rację, nie zauważyłem dopiski "THESE NUMBERS DO NOT FACTOR IN RELATIVE BIOAVAILIBILITES - ALWAYS START LOW!"

magnolia aragon pisze:
nadzieję że jeszcze w tym tygodniu stestuję.
Najbardziej niepokoi mnie to dawkowanie. Tzn. jeśli żeby cokolwiek poczuć musiałam zjeść 8 paczek thiocodinu to tego czegoś powinnam zjeść 80 mg? Piszę zjeść bo na inne formy zażycia to jakoś jeszcze psychicznie gotowa nie jestem. Wiem, nieefektywne, ale jakoś tak mam dość silne opory psychiczne przed innymi sposobami.
No ale chyba zacznę na pierwszy raz od dawek które teoretycznie powinny być dla mnie niedziałające i po trochu podorzucam...
Po jakim czasie przy tej drodze podania powinnam czuć że działa?
I jeszcze jedno - jak długo działa przyjęte doustnie? Przywykłam że thiocodin zjadany w całości działa (przynajmniej przeciwskrętowo) kilkanaście godzin. W przypadku a-f pewnie będzie krócej. Dużo krócej?
Jak wspominałem i ja i sprawdzone_info tego się nie je. Jak się boisz palić z folii(gdzie niedoświadczony użytkownik może mieć całkiem spore straty), bądź z żarówki to spróbuj sobie zrobić liquida i z e-papierosa to palić. Myślę, że tak jest najbezpieczniej. Tak czy siak przerzucanie się z kodeiny na analog fenta nie jest zbyt mądrym pomysłem, ale nie będę nikogo pouczać na forum dla ćpunów ;-) Miej tylko tą świadomość, że jak się zdecydujesz to tolerancja będzie kosmiczna.

PS. Ewentualnie jak się boisz palić, bądź wykonywać iniekcje pozostaje jeszcze per rectum :-)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 11 / 0
Ja wiem że jest całe mnóstwo wyrafinowanych i perwersyjnych sposobów ale część odpada z góry (iv, pr) a w przypadku części, chociaż wydaje się ciekawe, to nie mam zaufania do własnych umiejętności związanych z przygotowaniem (liquid do e-papierosa). Z tego wszystkiego pewnie spróbuję tylko palenia na folii. A jeśli chodzi o zjadanie - raczej nie jest bardziej ryzykowne niż inne metody? a to że nieefektywne to przynajmniej na początku na etapie pierwszych prób mogę przeżyć, sprawa dziesiątorzędna. Po prostu czułabym się duużo spokojniejsza poznając nową substancję kiedy wolniej i stopniowo wchodzi itp. Ja akutat tak wolę.
Zadanie: Alicja leciała do wonderlandu tunelem o średnicy 5m przez 12 minut a Dorotka pofrunęła do OZ z prędkością 300m/s. Pytanie: która miała lepszą fazę? W zasadniu nie uwzględniamy wilka, który coś czerwonego w lesie wpierniczył i padł.
  • 20 / 1 / 0
Przy liquidzie będziecie potrzebowali o wiele wyższego stężenia niż przy bf - zależnie od sprzętu pewnie 50-100mg/ml.

@magnolia jeżeli masz odpowiedni clearomizer możesz spróbować sypać proszek prosto na grzałkę w epapierosie, skręcić go i ściągnąć *porządnego* bucha - ja tak robiłem i metoda jest wygodniejsza, szybsza i mniej stratna niż palenie z folii, jeżeli nabierzesz wprawy. Tylko pamiętaj, żeby knot w grzałce był namoczony jakimkolwiek liquidem, bo inaczej go spalisz i zaciągniesz się węglem.
Drzewo pisze:
czyli z tego co piszecie 100mg czystego to 1-2dni zabawy?
Dokładnie tak było %-D
  • 209 / 11 / 0
Nigdy w życiu nie paliłam e-papierosa, poważnie. Nawet w ręce nie trzymałam ;) ale pomysł mi się podoba.
Zadanie: Alicja leciała do wonderlandu tunelem o średnicy 5m przez 12 minut a Dorotka pofrunęła do OZ z prędkością 300m/s. Pytanie: która miała lepszą fazę? W zasadniu nie uwzględniamy wilka, który coś czerwonego w lesie wpierniczył i padł.
  • 109 / 3 / 0
Przy podaniu pr jakie dawki? Pewnie działa dużej i mniej intensywnie niż waporyzacja?
  • 189 / 3 / 0
Wczoraj zrobilem 130mg acetyl fentanylu. Jestem rozczarowany, Działa duzo słabiej od Butyr fentanylu i mniej euforycznie. Tolerancje mam dosc wysoką na opiaty ale podawanie 30 - 40 mg i.v zeby cos czuć to jak dla mnie porażka i nie tego sie spodziewałem. Nie jest kompletnie wart swojej ceny. Mysle ze mniej doswiadczeni uzytkownicy powinni miec wiecej frajdy no i jest napewno bezpieczniej niz przy B-F. pozdro
  • 209 / 11 / 0
@Torpeda 130mg? To chyba dużo...
A co wcześniej brałeś i jakie dawki ?
  • 189 / 3 / 0
Przez ostatnie 3 miesiące stukalem Here z koksem i tabsy metadonu i.v ok 100mg dziennie. Tolerke mam duzą ale wiecej sie spodziewalem po acetyl fentanylu.
  • 1680 / 266 / 0
Torpeda pisze:
Przez ostatnie 3 miesiące stukalem Here z koksem i tabsy metadonu i.v ok 100mg dziennie. Tolerke mam duzą ale wiecej sie spodziewalem po acetyl fentanylu.
Stukałeś heroinę i metadon dzień w dzień, czy coś źle zrozumiałem? Przecież to nie ma sensu.
Największy przegryw na forum
  • 189 / 3 / 0
Dlatego stukałem z kokainą bo sama heroina w tym wypadku faktycznie nie miala sensu. Ale doskonale łagodzi moment w którym koks przestaje działać. A co do fentanylu to licze ze pojawi sie furanyl fentanyl bo Acetyl fentanyl to raczej taka ciekawostka. Butyr był duuzo lepszy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.