#mops
Jedyny plus, że nie zmula.
#mops
Na początku trochę wsypałem do kliro e papierosa i różnymi sposobami próbowałem rozpuścić - nie działa.
Vapo z folii- nic, powtórka trzeźwy tak dawno nie byłem
Nie chciało robić się mi maczanki to trochę pod język z reszty zrobiłem skręty wsypując proch i po testach.
Co zrobiłem źle? Trochę na zagranicznych forach czytałem że podjęzykowo powinno działać no i vapo oczywiście. Może to kretyńskie pomysły, ale pierwsze moje próby
rudy1022 pisze:EG+ AB-CH - Meksyk
universo pisze:Chyba musicie być kannabinolowymi zwierzętami. Na mnie działa i to świetnie, najbardziej MJ-like ze wszystkich obecnie dostępnych. Fakt, trzeba dać więcej niż innych kanna (sporo więcej), ale opłaca się, bo efekty są zajebiste.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
#mops
re: EG+ AB-CH - Meksyk ??
no ok AB-CHMINACA robi swoje tylko wątpię by to EG wnosiło cos w tym combo o którym mowa :) bo nie klepie po prostu i wątpię w to czy cokolwiek można nim podbić jeśli chodzi o mixy :) ( chyba tylko poziom toksyn w organizmie ;)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.