#mops
Jedyny plus, że nie zmula.
#mops
Na początku trochę wsypałem do kliro e papierosa i różnymi sposobami próbowałem rozpuścić - nie działa.
Vapo z folii- nic, powtórka trzeźwy tak dawno nie byłem
Nie chciało robić się mi maczanki to trochę pod język z reszty zrobiłem skręty wsypując proch i po testach.
Co zrobiłem źle? Trochę na zagranicznych forach czytałem że podjęzykowo powinno działać no i vapo oczywiście. Może to kretyńskie pomysły, ale pierwsze moje próby
rudy1022 pisze:EG+ AB-CH - Meksyk
universo pisze:Chyba musicie być kannabinolowymi zwierzętami. Na mnie działa i to świetnie, najbardziej MJ-like ze wszystkich obecnie dostępnych. Fakt, trzeba dać więcej niż innych kanna (sporo więcej), ale opłaca się, bo efekty są zajebiste.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
#mops
re: EG+ AB-CH - Meksyk ??
no ok AB-CHMINACA robi swoje tylko wątpię by to EG wnosiło cos w tym combo o którym mowa :) bo nie klepie po prostu i wątpię w to czy cokolwiek można nim podbić jeśli chodzi o mixy :) ( chyba tylko poziom toksyn w organizmie ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.