Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
[ external image ]
Formal Name 1-(4-methoxyphenyl)-2-(pyrrolidin-1-yl)octan-1-one, monohydrochloride
CAS: 89669-27-9
Na koniec wczorajszo-przedwczorajszego maratonu dojebałem porządnego sniffa, tak na oko z 70mg, pomimo wyżucia z neuroprzekaxników, efekty były dosyć mocne. Mocny speed, momentami zbyt nachalny.
Odradzam ejdnak sniff, bo destrukcja gorsza niż przy EPH/4cmc
Dziś spróbowałem małą ilość vapo, zadziałało całkiem przyjemnie, ale odziwo bez chęci na dopalanie. Wieczorem pobawię się z tą substancją na świeżo i zdam dokładniejszą relację.
Nie umywa się to do alfy.
Dzień po zapowiedzianej konsumpcji czułem się skrajnie chemicznie struty, czułem takie dziwne falowanie w róznych miejscach ciała. Od tamtej pory nie tykam drugów, mocne postanowienie poprawy i te sprawy.
Ciężko jest mi się obiektywnie odnieść do pv8, bo nigdy tego nie zażyłem jako jedyną substancję; raz było to w mixie 4cmc/3cmc/4-meo-pv9, a drugim razem 3cmc/4meopv9. Pv8 powodowało u mnie takie skrajne otępienie, było widać, że jestem ućpany, tutaj był większy ogar, zdecydowanie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.