Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
[ external image ]
Formal Name 1-(4-methoxyphenyl)-2-(pyrrolidin-1-yl)octan-1-one, monohydrochloride
CAS: 89669-27-9
Na koniec wczorajszo-przedwczorajszego maratonu dojebałem porządnego sniffa, tak na oko z 70mg, pomimo wyżucia z neuroprzekaxników, efekty były dosyć mocne. Mocny speed, momentami zbyt nachalny.
Odradzam ejdnak sniff, bo destrukcja gorsza niż przy EPH/4cmc
Dziś spróbowałem małą ilość vapo, zadziałało całkiem przyjemnie, ale odziwo bez chęci na dopalanie. Wieczorem pobawię się z tą substancją na świeżo i zdam dokładniejszą relację.
Nie umywa się to do alfy.
Dzień po zapowiedzianej konsumpcji czułem się skrajnie chemicznie struty, czułem takie dziwne falowanie w róznych miejscach ciała. Od tamtej pory nie tykam drugów, mocne postanowienie poprawy i te sprawy.
Ciężko jest mi się obiektywnie odnieść do pv8, bo nigdy tego nie zażyłem jako jedyną substancję; raz było to w mixie 4cmc/3cmc/4-meo-pv9, a drugim razem 3cmc/4meopv9. Pv8 powodowało u mnie takie skrajne otępienie, było widać, że jestem ućpany, tutaj był większy ogar, zdecydowanie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.