Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
Odkopuje temat, ale przyszło mi do głowy, aby rozpuścić THC w spirytusie, rozniecieńczyć to i podać IV. Co Wy na to?
ŁADNY, CZERWONY NAPIS
  • 5801 / 1194 / 43
Brzmi ciekawie. I jak >> próbowałeś ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2372 / 56 / 0
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1130 / 48 / 0
Nie slyszalem o waleniu alko w kabel, ale podobno mocno dziala walony per rectum. Standardowy patent studentow medycyny z dawnych lat, tak przynajmniej slyszalem.
  • 1709 / 11 / 0
Jebłem 10 centów browara pr a co mi tam :huh: jak nie kopnie to pójdzie znacznie więcej :nuts: Jedno życie mamy, nie? :-D
  • 267 / 16 / 0
browar jest nieekonomiczny, musiałbyś walnąć całe piwko(albo i dwa dla grubej fazy) a tego strzykawką nie zrobisz.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 1893 / 182 / 0
hahaha duldi dopusciles sie PROFANACJI, tylko nie przyznawaj sie kolegom bo nie beda chodzic z toba na piwo :D
Ale jak juz to sprobuj sie najebac ''podajac odwrotnie'' %-D, ciekawi mnie czy po tym jest kac %-D
Ja sie jeszcze tak nie bawilem ale z drugiej strony :D to dobry patent bo dziewczyna/zona/rodzice nic nie wyczuja bo przeciez nie piles :D
  • 1130 / 48 / 0
Niekoniecznie. Ten specyficzny zapach po spozyciu alkoholu nie do konca ma zwiazek z tym, ze Ci z japy wali po spozyciu. Po wchlonieciu, podczas metabolizmu alko tworzy sie jakis tam aldehyd (nie pamietam dokladnej nazwy zwiazku) i to on jest odpowiedzialny za wyziew. Po podaniu pr wyszloby na to samo obstawiam, nie wazne jak sie wchlonie, reakcje zajda te same.
  • 5801 / 1194 / 43
Dokładnie. Smak, zapach etanolu poczujesz tak samo po wypiciu, jak i po wstrzyknięciu. Dla mnie ciekawy temat. Gra jest warta świeczki.
Do rzeczy. Ile czystej wódki podać iv przy załóżmy średniej tolerancji ? Ile wody do goudy ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 38 / 1 / 0
london5 pisze:
Dokładnie. Smak, zapach etanolu poczujesz tak samo po wypiciu, jak i po wstrzyknięciu. Dla mnie ciekawy temat. Gra jest warta świeczki.
Do rzeczy. Ile czystej wódki podać iv przy załóżmy średniej tolerancji ? Ile wody do goudy ?
Ktoś wcześniej mówił ze 5ml to dawka optymalna, pytanie jak to podzielic czy w ogóle zaaplikowac %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.