Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 62 / 0
Acetyl-fentanyl
acetylfentanyl.gif
IUPAC: N-(1-fenetylopiperydyn-4-ylo)-N-fenyloacetamid
CAS: 3258-84-2

http://en.wikipedia.org/wiki/Acetylfentanyl

Rozpuszczalność w etanolu: ~20 mg/ml
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 348 / 9 / 0
Jak wygląda czas działania tego? Ktoś coś? Osobiste odczucia?
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 811 / 5 / 6
Acetyl-fentanyl:
- jest agonistą opioidowego receptora mu
- 2,5mg freebase odpowiada 125ug fentanylu IV oraz 10mg morfiny IV(w przybliżeniu)
- posiada 1/20 mocy fentanylu

Niebawem z ciekawości aż zainwestuje i zdam relację ;-) W końcu jakieś nowe opio-rc wchodzą na polski rynek :-)
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 270 / 0
Nic ciekawego, próbowałem. Sam fent o wiele lepszy.
Największy przegryw na forum
  • 811 / 5 / 6
To, że fent jest lepszy to fakt. Ale dla osób, które nie mają dostępu do fenta pozostają tylko analogi i tym się muszą zadowolić. Opisz trochę efekty, na pewno ludzie będą wdzięczni ;) Zawsze to jakieś nowe doznanie i nowa substancja do CV.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 245 / 2 / 0
Jaką dawke vapo proponujecie na pierwszy raz z tą substancją żeby mnie nie zabiła? 2mg niebedzie za duża?
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 811 / 5 / 6
Najlepiej zaczynać od małych dawek. Najwyżej dopalisz :) Jaką masz tolerancje?
  • 245 / 2 / 0
Tolerke mam nie dużą 4 antki robią mnie w sam raz,jesyem już po teście 4-MeO-BF. Odczekam dwie godzinki i załaduje Acetylu 3mg
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 811 / 5 / 6
Skoro zrobiłeś testa 4-MeO-BF to mógłbyś napisać wrażenia w temacie, który założyłem:

4-meo-bf-t44668.html

Napisz także wrażenia co do a-f :) Niebawem też podzielę się swoją opinią co do a-f.
  • 82 / 6 / 0
Właśnie przyszedł do mnie ten wynalazek, tylko teraz nie wiem... 5 mg palone z folii nie będzie za dużo ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.