Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 811 / 5 / 6
4-Methoxybutyrfentanyl.png
N-(4-methoxyphenyl)-N-(1-phenethylpiperidin-4-yl)butyramide - 4-Methoxybutyrfentanyl
https://en.wikipedia.org/wiki/4-Methoxybutyrfentanyl

U pewnego vendora pojawił się 4-MeO-BF. Ze źródeł wynika, że jest o wiele mniej aktywny od butyr-fentanylu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 39 / 0
Metoksy grupa w obydwóch pierścieniach znacznie obniża aktywność fentanylu.
  • 209 / 11 / 0
Czy ktoś wie jak toto dawkować? podobnie jak Acetyl-fentanyl? Mniej? Więcej?
Zadanie: Alicja leciała do wonderlandu tunelem o średnicy 5m przez 12 minut a Dorotka pofrunęła do OZ z prędkością 300m/s. Pytanie: która miała lepszą fazę? W zasadniu nie uwzględniamy wilka, który coś czerwonego w lesie wpierniczył i padł.
  • 811 / 5 / 6
Substancja jest o wiele słabsza od oryginału. Tak czy siak najlepiej zaczynać od małych dawek i sobie zwiększać stopniowo. Dawkowanie w przypadku tej grupy substancji jest niskie i łatwo żeby przedobrzyć.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 6 / 0
I co, dobre to jest? Dla osoby, która nie ma jakiejś nie wiadomo jakiej tolerki na opio. :-)
  • 811 / 5 / 6
Zainteresowanie widzę znikome tą substancją. Pewnie bez rewelacji, ale dla osoby z małą tolerancją może okazać się przyjemne. Może ktoś to kiedyś zamówi :rolleyes:
  • 201 / 6 / 0
Ja to zamówiłam xd no nic, może maczanka na tym okaże się jednak fajna, a ja jako jedna z pierwszych się o tym przekonam :cheesy:
  • 625 / 28 / 0
cienko jak skurwysyn, fajnie sie waporyzuje jest bardziej chemiczny niż maslany smak, grupa metoksy wyczuwalna jak przy waporyzacji 5meodmt, działanie słabe ze 3-4 razy slabsze niz B-F
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 708 / 24 / 0
stubborn pisze:
Ja to zamówiłam xd no nic, może maczanka na tym okaże się jednak fajna, a ja jako jedna z pierwszych się o tym przekonam :cheesy:

Daj znać jak z ta maczanką(dawkowanie) bo zastanawiam sie nad kupnem.
  • 77 / 2 / 0
3-4 x slabsze od bfa. A af jak przy tym wypada?
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.