ODPOWIEDZ
  • 1522 / 73 / 0
bk-IVP
Nieprzeczytany post autor: Satif »
bk-IVP.gif
1-indano-2-etylaminopentan-1-on; bk-IVP

Według mnie nie warte zachodu, nadaje się do siedzenia na dupie, muzyka trochę lepiej brzmi. Dobrze ze zawsze mam browary i kanna pod ręką. Jedyny plus tej substancji, to to że chciało mi się założyć ten temat - żadnego nt. tego rc nie znalazłem, i tutaj uwaga ze może wymagać przeniesienia do pirolidynowców.

Przed 13 załadowalem 250mg kichawą, to co teraz się w nosie dzieje jest średnio warte zachodu, porównania do pentedronu są tu co najmniej nie na miejscu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tekst powyżej =/= prawda
  • 498 / 26 / 0
czyli krotko

kolejny nieudany shit ktory zostanie nam po ustawie razem z TH-PVP?

hukniesz? / zwapujesz? dla porównania czy olewasz
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1522 / 73 / 0
Juz nie mam, poza tym szkoda mi by bylo kabli na to.

Jak się na to jeszcze raz natkne to kibel sie ucieszy.

Zjadlem po tym duża paczkę chipsow, banany i poszedlem spać. Po przebudzeniu czuje się b. dobrze, przynajmniej nie ryje.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3 / / 0
Gówno jakich mało, przy splywie rozorało mi przelyk i plułam krwią, w dodatku smakuje jak zeskrobany spleśniały tynk. Nie czułam nawet leciutkego smyrniecią tego "pentedronowego wystrzalu" opisywanego na amerykańskich forach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.