ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
bk-IVP
Nieprzeczytany post autor: Satif »
bk-IVP.gif
1-indano-2-etylaminopentan-1-on; bk-IVP

Według mnie nie warte zachodu, nadaje się do siedzenia na dupie, muzyka trochę lepiej brzmi. Dobrze ze zawsze mam browary i kanna pod ręką. Jedyny plus tej substancji, to to że chciało mi się założyć ten temat - żadnego nt. tego rc nie znalazłem, i tutaj uwaga ze może wymagać przeniesienia do pirolidynowców.

Przed 13 załadowalem 250mg kichawą, to co teraz się w nosie dzieje jest średnio warte zachodu, porównania do pentedronu są tu co najmniej nie na miejscu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
tekst powyżej =/= prawda
  • 498 / 26 / 0
czyli krotko

kolejny nieudany shit ktory zostanie nam po ustawie razem z TH-PVP?

hukniesz? / zwapujesz? dla porównania czy olewasz
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 1521 / 73 / 0
Juz nie mam, poza tym szkoda mi by bylo kabli na to.

Jak się na to jeszcze raz natkne to kibel sie ucieszy.

Zjadlem po tym duża paczkę chipsow, banany i poszedlem spać. Po przebudzeniu czuje się b. dobrze, przynajmniej nie ryje.
tekst powyżej =/= prawda
  • 3 / / 0
Gówno jakich mało, przy splywie rozorało mi przelyk i plułam krwią, w dodatku smakuje jak zeskrobany spleśniały tynk. Nie czułam nawet leciutkego smyrniecią tego "pentedronowego wystrzalu" opisywanego na amerykańskich forach.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.