Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
1. Detox w szpitalu.
2. Ktoś ogarnięty, kto zna się na rzeczy i cię odtruje w domu.
Na pocieszenie: 150ml+histamina. Ty chlejesz 3-6 razy mniej i krócej, więc powinno być lepiej.
Apetyt rośnie w miarę jedzienia
Nie chcę rozpoczynać kolejnej prywaty, więc przejdę do konkretów, ok?
Odstawienie jest realną perspektywą. Na razie muszę zredukować szkody. Sama odstawka byłaby piekłem. A co dopiero odstawka GBL + etylo z osłabioną kondycją. Nie tędy droga.
Kolejna kwestia, przygotowanie. Potrzebuje wiedzy i leków.
Detox jest opcją awaryjną ale nie oddam tak o kontroli nie próbując.
Szkoda, że nie zacząłem od razu od konkretów.Już na spokojnie
Pytania, informacje, zagadnienia co do których szukam informacji. Zadowoli mnie każda wskazówka, rozwiązania mile widziane, ale chciałbym poszerzyć swoją wiedzę. Nie liczę, że ktoś będzie tu tłukł długie posty. Nazwy leków i frazy w duckduckgo do wpisania
-Mocniejsze lub kliniczne metody blokady histaminy(tu już mi wskazałaś Blue, czymś jeszcze powinienem się zainteresować?)
-Podkręcenie rozkładu histaminy poprzez DAO, HNMT
-Stymulant lżejszy niż etylofenidat.
Detox w tym momencie, to tak jakbyś mieć ranę i wypalić ją podżegaczem, zamiast zdezynfekować i zaszyć. Mam pchać się w odstawke z tym całym, etylo, brakiem snu, gdy jest perspektywa na zniwelowanie tego i pospanie?
Mam plan. Redukcja szkód. Wykluczenie etylo. Regeneracja. Dalsza próba redukcji szkód wraz z redukcją dawek. Znalezienie zastępstwa ćpania giebelsa i świadoma, rozplanowana odstawka.
A przy tym praca z motywacją, zrozumieniem przyczyn i przyszłą perspektywą.
A ty mi piszesz, że dziś, teraz mam wypierdalać na detox.
Podziękuje za radę.
dinarius pisze:Gebla walisz dalej to pewniak ^^
Wypranie z minerałów i witamin. Sam gbl ładnie przeplukuje(pisałem Ci w dopingu mózgu, pytanie klucz, ile litrów wody leci dziennie do giebla? :/ ). A razem z etylofenidatem...
Chujowy stan 1. skurcze mięsni od niedoborów, najgorzej stopy, potem łydki, aż chodzić było ciężko, śródstopie naderwane 2. zwiększone ukrwienie i odczuwanie bólu przez histaminę 3. szumy uszne, piski, zwiekszone ciśnienie śródczaszkowe 4. kołatanie serca, spłycony oddech 5. depresja 6. strach, paranoja + dodatkowo ptęgowane przez całą sytuację 7. trudności w zebraniu mysli, brain zaps 8. bezsenność
tak mniej więcej
Nawet mi się nie chce pisać o tym i o całym tym gieblociągu :wall:
Teraz już się normuje, uzupełniam braki, regeneruje się, nawet dawkowanie spadło odkąd nie mam ciuśnienie na leczenie efektów ubocznych. Jak się zbiorę do kupy to jeszcze tu napiszę, a raczej w działach tematycznych, bo trochę doświadczenia po drodze zebrałem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.