Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
syjan1212 pisze:z czym lepiej zmieszać THJ-2201 by uzyskać efekt najbliższy naturze?
lepsze będzie b22 czy 5f-akb48?
5f-akb48 jest ciekawym kanna ale nie jest to typowo 'marihuanowe' dzialanie.
skończyłem mixa THJ2201 z B22. i szczerze powiem że naturki to w żaden sposób nie zastąpi. maczane robiłem na liściach maliny.
co do fazy nie jest źle, rozkminka w samotności w towarzystwie gadka i humorek jednak na ową fazę trzeba się nastawić i trochę chcieć być ujebanym bo wystarczy się mocniej skupić rozszerzyć oczy i wydaje ci się że jesteś trzeźwy.
faza trzyma jakieś półgodziny do godziny maxymalnie
w przypadku przepalenia czeka nas łóżko i spanko. gastro istnieje tylko jak jesteś ujebany jednak da się je powstrzymać pijąc wodę, natomiast na trzeźwo po paleniu wcale nie chce się jeść wręcz czasem musiałem zapalić żeby coś wmusić.
z jointów klepie bardzo marnie natomiast wystarczy jedna lufa by solidnie porobiło.
mam jeszcze do was pytanie czy pojawił się jakiś nowy kana jeszcze bardziej zbliżony do oryginału, ewentualnie robił ktoś jakiś lepszy mix??
often espoused by former drug abusers,
that you can get a lot higher without drugs than with them,
and neither have I for that matter."
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.