W PL to chyba nie do dostania, bo przeczesałem wszystko. W necie można znaleźć. Ja z marketu od gościa z UK sciągam.
eliot pisze:AlienForms dasz mi jakies namiary na prawdziwa methpipe ,bo kuzwa chce taka fajna jak maja w ameryce a nie wiem gdzie taka kupic ;) ?
Tutaj taką masz, wydaje się wyjebana do mety. Tylko z US musiałbyś kupić... Poszukaj może czegoś podobnego w EU
kubbka pisze:Zauważył ktoś u siebie już jakieś problemy z zębami po sniffie / wapor i po jakim czasie? Chodzi mi o pruchnice itd
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.