Napisze tylko że jak se śmiga do Tajlandii to znak że osiągnął opcje na shemale'a.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Chuja, w moim przypadku pewnie nie nastąpi żaden przełomowy moment tylko jak każdy wrak narkotykowy w całym tym gównie stanę się osadem na metce wszelkiego zła. Ludzie spójrzcie na to obiektywnie !!! Czy trzeźwy świat jest lepszy od naszego ?!
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Straciłem prawie to wszystko przez metamfetamine, ale zdążyłem to w pore ogarnąć i omijam te ścierwo szerokim łukiem. Paranoje i jazdy w głowie zniknęły :)
Ograniczyłem alkohol dzięki czemu moje samopoczucie jest lepsze, mam więcej motywacji do działania i nie jestem takim dupkiem jakim potrafiłem być po kiku piwach.
Generalnie po ograniczeniu wszystkiego prawie całkiem do zera osiągnąłem szczęście w najczystszej postaci uszczęśliwiając ukochaną i moje dwa małe robaki ;p
Ćpanie nie jest mi tu do niczego potrzebne, a wręcz mi przeszkadza, choć nie powiem, raz na ruski rok wrzuce coś żeby się zresetować :-D
HaszHaszowski pisze:ogólnie dużo osób co przestało ćpać coś osiągnęło, bo ćpanie to syf a kampanie antynarkotykowe to biznes w chuhj przeciw temu całemu syfowi. pytanie tylko kto przestał ćpać i spojrzał na świat trzeźwo i chciałby tak żyć?
Chuja, w moim przypadku pewnie nie nastąpi żaden przełomowy moment tylko jak każdy wrak narkotykowy w całym tym gównie stanę się osadem na metce wszelkiego zła. Ludzie spójrzcie na to obiektywnie !!! Czy trzeźwy świat jest lepszy od naszego ?!
Jakos nie widze tego, ze samo rzucenie cpania mialoby byc podstawa do osiagniecia czegos. To tylko jeden element duzej ukladanki.
''Bierzesz, bo tego potrzebujesz w tej chwili. Byc moze jutro nie bedziesz potrzebowal.''
Wydaje mi sie, ze po pozytywnej zmianie siebie, srodowiska, ogolnie calego zycia, ochota na dragi powinna zmniejszyc sie sama.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.