1.
Chciałem się Was zapytać, czy było czasami tak, po wzięciu jakiejś rośliny, nasion itp, że powiedzieliście:
"Nigdy więcej kurwa tego nie wezmę !" lub
"Pierwszy i ostatni raz"
abyście wymienili rośliny, na które tak właśnie, żeście zareagowali.
2.
Wymieńcie roślinki po których spożyciu powiedzieliście:
"Nie działa ! zrobili mnie chyba w balona" lub "Zrobili mnie w huja" lub
"To ma być narkotyk ?" lub coś w tym stylu.
3.
Wymieńcie roślinki, po których powiedzieliście:
"Zajebista rzecz !" lub "To jest właśnie to"
Ja nie mam zbyt dużego bagażu doświadczeń, ale moje odpowiedzi to :
1. jak dotychczas nie brak.
2. Kocimiętka, dream herb, african dream root,
3. salvia Divinorum
2. Calea zacatechichi (chociaż, gdybym miał tak z pół kilo suszu to mże bym zmienił zdanie), Gałka muszkatołowa, powój
3. salvia Divinorum i stara, dobra, lubiana marihuana
2. Nikotyna -.-
3. MJ
§h¶ôňgĽéĐ.
2.
- tatarak(wywar z gówna mu nie dorówna)
- glistnik
- piołun
3. mj,salvia
puking,puking,puking,
vomit,vomit,vomit,
rzyg,rzyg,rzyg
i tak przez lekko licząc pięć godzin.,.
2. wilec z ogrodniczego,voacanga africana z ethnoshopu-przypuszczam że nasiona były zwyczajnie stare
3. łysiczki z łąki , muchomory z lasu, hasz z bajki (mj też lubie acz z nią bywało różnie,a własnie po haszu było zawsze jakos TAK)
..............................w żadnym punkcie nie wymieniam Salvii Divinorum bo jest ona po prostu inna.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
2. nie wiem
3. ziółko, łysiczki.. na szałwie muszę poczekać, żeby ocenić :-)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.