4problemyzpamienciom pisze: Jest tu (tzn. tam :D) jakiś piekarz, czy z opiowraków tylko kodziarze?
W UK zamówisz z dostawą do domu "papaver somniferum giganteum" jako materiał do wykonywania dekoracji. Nie wiem czy 80£ za kilogram suszonych makówek to dużo. Pogoogluj - nie odpowiadam na pm związane z tym postem, sam nigdy nie zamawiałem. Nasiona też są.
Wildwolf - zdradzisz na co sępisz? Słyszałem, że na wszystko polecają tylko paracetamol. Btw - w jakim rejonie siedzisz?
Pzdr.
Choć jak ostatnio się detoksykowałem, to 150 mg kodeiny leczyło skręta. Z ciekawości potem zarzuciłem 450 mg. I jakaś tam namiastka tych grzań na tej ilości sprzed jakiegoś tam okresu była. :D To i może DHC spróbuję, ale coś mi się wyczytało, że biodostępność przy P.O. jest cholernie mała, 2 razy mniejsza od kodeiny albo nawet i więcej. (Z tego co pamiętam). Ale podobno jest OTC? Tylko nieekonomicznie wychodzi podobno. Jak jest ćpunogranci? :D
mr_b pisze:
Wildwolf - zdradzisz na co sępisz? Słyszałem, że na wszystko polecają tylko paracetamol. Btw - w jakim rejonie siedzisz?
Pzdr.
Mieszkam w Szkocji.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.