jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
To typowy objaw postępującego uzależnienia psychicznego. Siedzisz na dupościsku a głód narasta pod powierzchnią i robi takie psikusy.
Do dziś czuję zapach giebla w jakichś zielonych chaszczach i jego smak w mleku (bo w mleku piłem).
U ciebie jest to samo. Ty już wiesz, ty pamiętasz, ty znasz i twój mózg też. Siadasz do wanny i czujesz ciepło. No Boże drogi, jak ciepło. Prawie tak jakbym się upierdolił. A może by tak...
Na pocieszenie dodam, że takie uczucia słabną z czasem. A kiedy przestaniesz uważać łapią bardzo szybko i bardzo mocno za gardziel.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
U mnie to wyglądało tak, że nie raz czułem zapach jakiejś substancji coś tam sobie przypomniałem i zagłuszałem to na zasadzie no fajnie było wtedy z tymi i tymi ludźmi. Coś w stylu smak dzieciństwa, było minęło i inne zajęcie znajduje.
Proponuję:
-Coś na uspokojenie
-Palenie fajek
-Hobby
Ale na początku odstawienia to jezus maria całe noce się śni zaciąganie igły ja pier...
kubbka to nie ty jesteś ten od trip raportu z ciągu na inhalantach?
"meth - not even once. Coś Ci to mówi :D? Teraz całe życie przed Tobą, a wraz z każdym dołkiem psychicznym, porażką chęć na zajebanie meth."
Ręcznik nie przesadzaj, politoksymani nie mają aż takich problemów wiemy że czegoś się chce w dołku ale za cholerę nie wiadomo czego
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.