Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 211 / 29 / 4
Ja jutro dopiero zamierzam spróbować. Zjem 25mg. I tak jak Anon mówi, dodam trochę speeda. Jutro wieczorem zamieszcze opis.

Co do sniffa. Poczęstowałem znajomego sniffem 20mg. I z tego co mi powiedział to wiem tylko tyle: "zajebiście i długo trzyma" Na pewno też nie wystąpiły skutkti uboczne takie jak tu opisujecie.

Wydaje mi się że 5-me-MDA może być zajebistą sprawą, tylko trzeba trafić w odpowiednią dawke
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 680 / 43 / 0
dawka 35-40mg, znajomi po 30mg. oral.
czas działania długi, nie ma parcia na dorzutke. czuć podobieństwo do MDMA, jest rozlew serotoniny. tej kanapowej, spida w tym zero. jak z zejściem nie wiem, bo uwaga-występuje duża senność, ja na końcu fazy po prostu usnęłam. super wchodzi muzyka, leżenie przytulanie sie. ja polecam, ale z jakims spidem, ta kanapowość już była za bardzo w pewnym momencie.
ale koleżanka wymiotowała, takze uwaga paw sie moze po tym zdarzyc.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 211 / 29 / 4
Ja właśnie nie czuję tu podobieństwa do MDMA. Przyjęte 25mg oral dało faze jak mj. na plus jedynie fakt że długo dział
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Próbował ktoś w końcu połączyć 5-metylo z jakimś stimem?
SESH
  • 367 / 7 / 0
Strangled Cat pisze:
Próbował ktoś w końcu połączyć 5-metylo z jakimś stimem?
lub sajko ?
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 4 / 0
Tylko stims. Na mixa
Sajko, benzo, kanna, THC to najwieksza glupota zaliczana do mixow rc z ta substancja. Mozna zaliczyc pod nagrode darwina
Jak juz mix to tylko stimsy
Ostatnio zmieniony 18 maja 2015 przez dolek1488, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4894 / 853 / 0
Nie pierdol bo moze byc dobry flipping w polaczeniu z psychodelikiem.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 367 / 7 / 0
fenki to proszenie się o kłopoty nbome to nagroda Darwina
ja bym to zmiksował z 4 ro podstawianymi tryaminami na początek

osobiści uważa 2 z t 4 z hometem za zajebiste doświadczenie ( ho met uważam sam za mało interesujący )
Uwaga! Użytkownik wujciodobrarada nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 67 / 80
Skąd pomysł na mieszanie tego z 4-xxx-tryptaminami? Jak dla mnie moze sie to skończyć z duzym prawdopodobienstwem nieprzyjemnie bo gdybym miał ten stan zajebki kiedy sie przesadzi z 5-Me-MDA na tryptaminowej fazie to bym sie wpierdolił w jakis chory loop i nara. Miałem kiedyś naprawde konkretny badtrip po grzybach i mysle ze moglbys takim miksem zrobic podobny stan.
  • 1342 / 48 / 0
Z tego co widzę to substancja sama w sobie wypada kiepsko, jeszcze chyba żaden z testerów jakoś pozytywnie się o tym nie wypowiedział. No ale za niedługo może zmieszam z 4-MMA i zobaczymy czy daje radę w miksach ze stimami.
SESH
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.