jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Bywa i tak, że kancelaria przysyła listy, żeby kogoś postraszyć w sprawach cywilnych, ale... może Ty po prostu wychujałeś sprzedawcę i on teraz postanawia egzekwować swoje ustawowe prawa? Przecież zawarłeś z nim umowę sprzedaży, z której się nie wywiązałeś. :D Poniósł koszty, trzeba to jakoś zamortyzować.
Gorzej, jak czeka na Ciebie i sprawa cywilna ze sprzedawcą i wezwanie z komendy.
Sumzwonsami pisze:mam taką samą sytuację, też zostałem wezwany na świadka bo w przypływie głupoty zamówiłem kiedyś od nich przesyłkę za pobraniem na paczkomat i zapłaciłem kartą :/
no nic, mam nauczkę na przyszłość
tyle że ja odebrałem i raczej się nie wykręcę brakiem pamięci - co najlepiej w takim wypadku mówić? nie chciałbym narobić problemów vendorowi
(który, nawiasem mówiąc, mógłby usunąć bazę danych...)
scalono. lajt
kubbka pisze:Ja mówię o kancelaria prawnej a nie o komisariacie policji.
Tak, koniecznie musimy się w tym temacie dowiedzieć, za co jest to wezwanie na bliżej nieokreślone KP.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.