Ja zawsze zamawiam normalnie do skrzynki jak dorosły człowiek zreszta nic nielegalnego nie zamawiam.
kubbka pisze:Ale po co policja robi te najazdy na internetowe sklepy rc?
kubbka pisze:Ale po co policja robi te najazdy na internetowe sklepy rc?
kubbka pisze:Dobra jak to będzie wezwanie, to mówię że kto na mnie to zamówił, nie wiem co to i tego dnia mnie nie było w polsce (zameldwany, i pracujący za granica). Równie dobrze.może to być list o zapłacenie mandatu Sprzed 5 lat :p
Scalono, Fuko.
Ta substancją to 5-meo-mipt 100mg
no nic, mam nauczkę na przyszłość
tyle że ja odebrałem i raczej się nie wykręcę brakiem pamięci - co najlepiej w takim wypadku mówić? nie chciałbym narobić problemów vendorowi
(który, nawiasem mówiąc, mógłby usunąć bazę danych...)
Start a noise band. Get six or seven roomates… eat hummus with them.
Book some gigs. Paint. Smoke cloves. Listen to Animal Collective. Start some type of salsa company.
sumzwonsami@Safe-mail.net
#mops
W moim przypadku to r-c.com
szkoda bo to była 1 paczka i juz wtopa, jednak wolę czarny rynek...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.