Ja zawsze zamawiam normalnie do skrzynki jak dorosły człowiek zreszta nic nielegalnego nie zamawiam.
kubbka pisze:Ale po co policja robi te najazdy na internetowe sklepy rc?
kubbka pisze:Ale po co policja robi te najazdy na internetowe sklepy rc?
kubbka pisze:Dobra jak to będzie wezwanie, to mówię że kto na mnie to zamówił, nie wiem co to i tego dnia mnie nie było w polsce (zameldwany, i pracujący za granica). Równie dobrze.może to być list o zapłacenie mandatu Sprzed 5 lat :p
Scalono, Fuko.
Ta substancją to 5-meo-mipt 100mg
no nic, mam nauczkę na przyszłość
tyle że ja odebrałem i raczej się nie wykręcę brakiem pamięci - co najlepiej w takim wypadku mówić? nie chciałbym narobić problemów vendorowi
(który, nawiasem mówiąc, mógłby usunąć bazę danych...)
Start a noise band. Get six or seven roomates… eat hummus with them.
Book some gigs. Paint. Smoke cloves. Listen to Animal Collective. Start some type of salsa company.
sumzwonsami@Safe-mail.net
#mops
W moim przypadku to r-c.com
szkoda bo to była 1 paczka i juz wtopa, jednak wolę czarny rynek...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.