Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 708 / 24 / 0
Obecnie zacząłem stosować noopept 2 x 30 mg ,piracetam 2x1200 poczekam parę dni i napisze spostrzeżenia .
  • 708 / 24 / 0
Miks sprawdza się bardzo dobrze podskoczyłem do 80 mg noopept, 4.8 pira .
Jedyny minus to faktycznie człowiek czuje się jakiś smutny wkrótce dołącze Coluracetam który jeszcze bardzie polepszy mix , i mam i zadziała przeciwdepresyjnie.
Z minusów to jakieś dziwne sny z przeszłości mam.
  • 7 / / 0
Ja ogólnie odkąd zacząłem brać piracetam to mam jakieś chore sny, wcześniej miałem sny raz na tydzień a teraz sny mam za każdym razem gdy tylko położę się spać,nawet krótka drzemka skutkuje jakimiś dziwnymi snami (łykam tylko 3 tabsy 800mg).
  • 5140 / 894 / 0
Sny ma sie zawsze . Po prostu wczesniej ich nie zapameitywales. Czyli mix dziala.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 906 / 75 / 19
A ten smutek, co niektórzy użytkownicy nootropów zauważają, to nie przypadkiem od nadmiaru acetylocholiny od szamania choliny?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 229 / / 0
Ja również zauważam ten objaw. Występował przy noopept + piracetam i obecnie przy fenylopiracetam. Z kolei sam piracetam działał nootropowo i nie powodował tego "smutku"
  • 761 / 13 / 0
Sorry. Przestałem się uczyć.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
A ja mam pytania odnośnie tego mixu do doświadczonych użytkownikow.
Chce iść w tygodniu do lekara i poprosić o recepte na Piracetam 1200, chce zacząć suplementację od 2x1200 i stopniowo zwiększać, oprócz tego oczywiście noopept i stąd pytania:

1. [CUT] - do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy - tur3k
2. Można raz na tydzień prygrzać przy tym mixie z alkoholem ? (np w dzień picia i dzien po nie brać, a pojutzre znów zacząć etc.)
3. Jakie dobrać witaminy do tego ? biore co dzień magnez B6,B12, GABA 750 przed snem, z tego co czytałem przyda się jeszcze dokupić chelat magnezu i l ecytyne, wystarczy ?
4. Czy osoby które zażywają te mixy naprawde moga powiedzieć, że pomogło w odbudowaniu kondycji mózgu 'do czasu sprzed brania'

Proszę o odpowiedź
  • 640 / 118 / 0
Ad.4 Mogę potwierdzić, co w sumie trochę mnie martwi. Biorę regularnie różne rzeczy (m.in. noopept) i wyraźnie czuję, że styki w mózgu się popaliły przez ćpanie. Powoli, powoli forma wraca i dostrzegam poprawę nawet w takich prozaicznych sytuacjach, jak szybsze trafianie w guziczki domofonu czy utrzymywanie równowagi (zorientowałem się po czasie, że przed leczeniem moje ciało, kiedy stałem w miejscu, przechylało się na boki jak maszt żaglówki zacumowanej na Mazurach).
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
DorianGray pisze:
Ad.4 Mogę potwierdzić, co w sumie trochę mnie martwi. Biorę regularnie różne rzeczy (m.in. noopept) i wyraźnie czuję, że styki w mózgu się popaliły przez ćpanie. Powoli, powoli forma wraca i dostrzegam poprawę nawet w takich prozaicznych sytuacjach, jak szybsze trafianie w guziczki domofonu czy utrzymywanie równowagi (zorientowałem się po czasie, że przed leczeniem moje ciało, kiedy stałem w miejscu, przechylało się na boki jak maszt żaglówki zacumowanej na Mazurach).

Rozumiem, że od rozpoczęcia leczenia noopeptem skończyłeś z dragami, a alkohol ? Jaki czas bierzesz noopept i jaki czas ćpałeś ? / jakie ilości ? / co to było ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.