Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 267 / 0
Zatrułeś się, ale chyba już to sobie uświadomiłeś. 1 gram, co za dawkowania. Kiedyś 200mg ludzie opisywali jak ekstremalnie kardiozwałowe. A tutaj na gramy...
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 374 / 14 / 0
Myślałem. że to już dawno zniknęło. Pare dobrych lat temu pamietam jak zajebałem sniffa tego i przez chwile czułem się jakby mnie wydzierało z ciała jak ktoś palił salvie d. może będzie wiedział o co chodzi, po chwili poczułem jakby mi ktoś pikawe ścisnął w łapie. Do tej pory nie wiem co to było, zawał czy ki chuj.

Z tego co pamiętam to nie było czasem mocniejsze od 3mmc ?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 267 / 0
W czasach gdy chodziło w postaci pudru koloru beżowego to było równie silne jak mefedron. Słabo działało nosem i żarło w chuj ale po połknięciu euforia wgniatała w ziemię. Ciekawe czy to było prawdziwe 3,4DMMC czy po prostu ktoś pozbywał się zapasów nielegali.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 374 / 14 / 0
no właśnie też coś tak kojarzę, że to w chuj klepało, teraz to jest czegokolwiek warte?
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
tolerka? lub to nie bylo to?
wolna molekula
#mops
  • 38 / / 0
W 2011 roku to był hit, 3mmc do tego się nie umywa, euforia gniotła głowę prawię jak po mefie, oczywiście droga podania to oral sniffem nie działało prawię w ogóle.
  • 221 / 50 / 0
iluminazi pisze:
W 2011 roku to był hit, 3mmc do tego się nie umywa, euforia gniotła głowę prawię jak po mefie, oczywiście droga podania to oral sniffem nie działało prawię w ogóle.
A jak jest z 3,4 dmmc teraz? Ktoś, coś?
Posmakowało mi to właśnie w 2011 i teraz zatęskniłam:D
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 1874 / 96 / 127
Dzisiejsze sorty to kupa i chuj. Imo ledwo co to jest aktywne...
wolna molekula
#mops
  • 164 / 20 / 0
podbijam po info na stan sierpien 2015
Stay beautiful księżniczko!
dbamy o zęby!
makijaż na kaca/zjazd!
  • 1676 / 106 / 0
analog tego to?
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.