#mops
Odpowiadam tylko na wiadomości szyfrowane !!!!!!!!!
Receptor pisze:Auto AK 47 od Oriona - polecam na outa. Wyrasta na bardzo ładną choinkę, daje spory plon i niezłą moc. Niestety miałem problem z pleśnią od października. Wysadzony w lipcu doszedł niemal do końca i dał około 70 g zbitych i dość dużych topów. Zaczął kwitnąć nieco ponad miesiąc od wysadzenia. Niemniej jednak bardzo dobra odmiana pod polskie niebo.
Sweet Edi od Oriona było świetne, zbiór w pierwszej połowie września, plony ogromne, smak niezły. W tym roku postaram się o krzyżówkę z tą odmianą
Auto AK 47 od Oriona - polecam na outa. Wyrasta na bardzo ładną choinkę, daje spory plon i niezłą moc. Niestety miałem problem z pleśnią od października. Wysadzony w lipcu doszedł niemal do końca i dał około 70 g zbitych i dość dużych topów. Zaczął kwitnąć nieco ponad miesiąc od wysadzenia. Niemniej jednak bardzo dobra odmiana pod polskie niebo.
#mops
Jvnvsch pisze:70g z af?Jakie treningi i nawozy stosowałeś?Auto AK 47 od Oriona - polecam na outa. Wyrasta na bardzo ładną choinkę, daje spory plon i niezłą moc. Niestety miałem problem z pleśnią od października. Wysadzony w lipcu doszedł niemal do końca i dał około 70 g zbitych i dość dużych topów. Zaczął kwitnąć nieco ponad miesiąc od wysadzenia. Niemniej jednak bardzo dobra odmiana pod polskie niebo.
W tamtym roku miałem na oucie 4 odmianki w jednym miejscu, 3 z nich zostały w dużym stopniu zjedzone przez grzyby ale jeden krzak bardzo sprawnie się im opierał. Jest to Super Diesel Auto od sensi Genetics.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.