#mops
Odpowiadam tylko na wiadomości szyfrowane !!!!!!!!!
Receptor pisze:Auto AK 47 od Oriona - polecam na outa. Wyrasta na bardzo ładną choinkę, daje spory plon i niezłą moc. Niestety miałem problem z pleśnią od października. Wysadzony w lipcu doszedł niemal do końca i dał około 70 g zbitych i dość dużych topów. Zaczął kwitnąć nieco ponad miesiąc od wysadzenia. Niemniej jednak bardzo dobra odmiana pod polskie niebo.
Sweet Edi od Oriona było świetne, zbiór w pierwszej połowie września, plony ogromne, smak niezły. W tym roku postaram się o krzyżówkę z tą odmianą
Auto AK 47 od Oriona - polecam na outa. Wyrasta na bardzo ładną choinkę, daje spory plon i niezłą moc. Niestety miałem problem z pleśnią od października. Wysadzony w lipcu doszedł niemal do końca i dał około 70 g zbitych i dość dużych topów. Zaczął kwitnąć nieco ponad miesiąc od wysadzenia. Niemniej jednak bardzo dobra odmiana pod polskie niebo.
#mops
Jvnvsch pisze:70g z af?Jakie treningi i nawozy stosowałeś?Auto AK 47 od Oriona - polecam na outa. Wyrasta na bardzo ładną choinkę, daje spory plon i niezłą moc. Niestety miałem problem z pleśnią od października. Wysadzony w lipcu doszedł niemal do końca i dał około 70 g zbitych i dość dużych topów. Zaczął kwitnąć nieco ponad miesiąc od wysadzenia. Niemniej jednak bardzo dobra odmiana pod polskie niebo.
W tamtym roku miałem na oucie 4 odmianki w jednym miejscu, 3 z nich zostały w dużym stopniu zjedzone przez grzyby ale jeden krzak bardzo sprawnie się im opierał. Jest to Super Diesel Auto od sensi Genetics.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.