Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 570 / 8 / 0
pompy rozpuszcza
ale jak zdarzylem wpuscic raz to obraz klaktowal kannowy rozpierdol w glowie pozniej troche alfowych trzaskow i sowy

tak bym to opisal
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 492 / 16 / 25
Dobra, dzięki. odpuszczam.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1342 / 48 / 0
Najlepiej wszyscy to zostawcie. Łase na hajs vendorzyny sprowadza każde gówno, które narkusy kupią, wiadomo- jedt popyt, jest sprzedaż. Ale tu już się zaczyna robić naprawdę nieciekawie. Jodofedron czeka w kolejce? Kolejne analogi alfy? Pierdolcie ten moment euforii dla możliwości dozycia 30tki jeśli wam zależy.

Czuję jakąś misję żeby ludzi od tego odstraszać, ale nie można się godzić, że wprowadzają coraz bardziej niepewne (no dobra, robią to cały czas, ale chodzi o jakieś granice)/toksyczne dragi. Niech się zajmą hodowlą buraków cukrowych. Nie mam na tyle wiedzy chemicznej żeby to uzasadniać, mogę się mylić, ale przesłanki o szkodliwości są jednoznaczne.. 3-MMC czy MDMA to to nie jest. Wyłączam moralizatora :old: jak chcecie to ćpajta klefedronix, nic mi do tego. Na zdrufko :cheesy.
  • 137 / 9 / 0
Strangled pytanie:

Jak nie Klef, to co?

I tu odpowiedź : NIC. Bo z ketonów o takim profilu nic nie zostanie.
  • 1342 / 48 / 0
Tego nie wiem, chemikiem nie jestem... Artur mówił o jakims obiecującym analogu brefa - 3-bmc. Przeź jakiś czas po dele ortalionowi rycerze będą sprzedawać przeżenioną trójkę i alfe za śmieszne pieniądze.

Liczę, na to, że pojawi się coś ciekawego, ale chuj wi... Idealnie widać jak polityka tych twardogłowych walczy z narkomanią. Polecam (%-D) zostawić rynek farmaceutyczny poza kontrolą państwa, ale tu za durne zielsko można pójść do klatki. Gdyby ludzie mieli normalny dostęp do LSD, MDMA, heroiny, niebieskiej mety, MDPV (%-D) grzybków, koksu czy czystej fety to rynek RC znacznie inaczej by wyglądał. Na początek depenalizacja, a potem legalizacja. Ale to wymaga jakiejś kompletnej zmiany świadomości zwykłych ludzi. Nie xa naszego czy kogokolwiek życia, gówno ta kwestia obchodzi ludzi którzy nie ćpają.

Sorry z Offtopik ;)
  • 172 / 11 / 0
Przez 20 minut totalny nieogar, zeszło po jakiejś godzinie, potem bombka. z 40% tego, co było na początku. To, co to robi z nosem powinno wystarczac jako argument przeciw.
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Nos rozkurwia jak nic innego (ale da sie przeżyć). Ja to jeszcze sobie w kabelek podałem będąc przekonany, że to 3-MMC z mefem. :retarded:
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2015 przez scat, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 172 / 11 / 0
Ja i tak nosek mam zajechany, ale ściągnłąem raptem ze dwie taśmy. Raz mi się udało wysmakrać. To, co zobaczyłem, zniechęciło mnie do olbrzymiego stopnia. Kurwa, zjadłem 2mg eti przy zerowej telorce, idem spać %-D
Uwaga! Użytkownik Aiz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 8 / 0
Strangled Cat pisze:
Nos rozkurwia jak nic innego (ale da sie przeżyć). Ja to jeszcze sobie w kabelek podałem będąc przekonany, że to 3-mmc z mefem.:retarded;
zdarzyles? %-D w kabelek a czules jak tlok by ciezej chodził nie? hehe to zaczelo sie juz rozpuszczanie pompki hahaha
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 1342 / 48 / 0
Rozpuszczanie kurwa mózgu. Ja mam dwie lewe ręce, wszelkie iniekcje profesjonalnie robi kochana @fuko, dała radę podać mi minimalną (i ostatnią) dawkę klefa (wypierdoliłbym to gówno w kosmos tak btw. gdybym wiedział, że to klefedron), ale wtedy uważaliśmy , że to 3-MMC z mefem.
SESH
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.