Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Albo pomiszać Azurescens z zebraną na łące Łysiczką
Proszę o jakieś sugestie (może ktoś już bawił się w podobne miksy i wie jakie gatunki najlepiej pomieszać)
No i ostanie pytanoko: czy wogóle warto???
Więc tak jak THC +THC = Mega THC to psylocybina + psylocybina=Mega psylocybina
GhostOfTheSun spróbuj a sie przekonasz i my sie przekonamy :-D Czekam na komentarze po "ceremonii"
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze: czasami trafia się bufotenina i rożne takie
Kurwik pisze: zawierają inne substancje,(...) i rożne takie.
złodziej zapalniczek pisze: to tak jak z paleniem MJ są różne odmiany i każda inaczej wygrzewa.
złodziej zapalniczek pisze: Jak ja żarłem grzyby w Amsterdamie to przed zakupem dostałem kartkę z 8 rodzajami grzybów. Sklasyfikowane były od najsłabszych do najmocniejszych według]
mysle ze to taki zabieg marketingowy, czyli sciema ;) moje lysiczki wydawaly mi sie bardziej wizualne na jesieni niz teraz. prawdopodobnie przez to ze teraz jest duzo jasniej w dzien
psylocyna to metabolit psylocybinyKurwik pisze: Ale psylocybina i psylocyna tak.
Zielone Karty pisze: psylocybina i psylobina?> w różnych stosunkach, daje pewnie rózne efekty, he?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.