Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
  • 1009 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpalamTo »
1. Benzodiazepiny
2. Benzodiazepiny
3. Benzodiazepiny
  • 708 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azuzu Pazuzu »
1.Benzodiazepiny
2.morfina
3.alfa-PVP
  • 12 / / 0
1. meth
2. meth
3. meth

meth not even once!
Uwaga! Użytkownik Hahachichot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: DarkRose »
1. pseudoefedryna - krzywa faza, uczucie okropnego zećpania, chęć wyrzygania się i brak jakiejkolwiek stymulacji.

2. nikotyna - substancja, która nic nie daje, a kosztuje sporo i mimo to wciąga, choć paliłam okazjonalnie.

3. DXM - otępiający zamulacz, nigdy nie odważyłam się na wysokie plateau, ale przy 4,5 mg/kg masy ciała wkręciło mi się, że umieram.

3. Syntetyczne kanna (ex aequo z DXM) - chore fazy, gapienie się w ścianę przez godzinę, wszyscy "testerzy" czuli się, jakby IQ spadło im o połowę. Kumpel się okrutnie przekarał, wymiotował, nie był w stanie mówić, cały się trzęsł.
  • 36 / / 0
1. Concerta (metylofenidat)
2. Nasen (zolpidem)
3. Acodin (DXM)
  • 268 / 9 / 3
DXM gałka. muszkatałowa. benzydamina
  • 703 / 40 / 0
Furioz pisze:
dxm gałka. muszkatałowa. benzydamina
Święta trójca narkotyków ostatniej szansy.
  • 1342 / 48 / 0
Zapomniałaś jeszcze o metkacie ;)
SESH
  • 703 / 40 / 0
Nie próbowałam, ale wierzę na słowo.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.