Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
Zablokowany
  • 1987 / 108 / 0
Myślę, że to raczej ten vendor który ma wolność w nazwie. Proszę o konkretne informacje.
Podobno któryś vendor wysłał 2C-P zamiast 3MMC gościowi i był zgon. Chciałbym wiedzieć więcej o tej akcji. Czy to 2C-P było opisane jako 2C-P czy jako 3MMC?
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
@scr
Nie wydaje mu sie, ze to ten. Normalny kontakt z nim i w ogóle.
  • 1874 / 96 / 127
Jak to jest w sprawie vendora od gibla. A ta akcja z 2cp to pewnie byla pomylka "usera" a nie vendora.
wolna molekula
#mops
  • 1107 / 52 / 0
Po chuj tu podawac jego nazwe skoro nada dziala a parowy nie wiedza kogo szukaja bo maja tyko prepaida...
Chuj na kaczych łapach
  • 164 / 21 / 0
o kogo chodzi i czy ten vendor mial ostatnio urlop?
Stay beautiful księżniczko!
dbamy o zęby!
makijaż na kaca/zjazd!
  • 447 / 45 / 1
Wolny nie ma cepa, ten co lubi bumbum owszem
  • 413 / 10 / 0
zawszeponadcialem pisze:
Wolny nie ma cepa, ten co lubi bumbum owszem
z konkurencyjnego sklepu jesteś, że robisz taką negatywną reklamę sklepowi, który na dodatek w sprawę nie jest zamieszany?
  • 44 / 3 / 0
Może mi ktoś napisać o jaki sklep chodzi .Miałam kiedyś wezwanie na policje jak się okazało przez GBL.Wtedy gdy zamawiałam był legalny.
  • 135 / 8 / 0
@up GBL nadal jest legalny -.-
  • 373 / 14 / 0
annabiernat pisze:
Może mi ktoś napisać o jaki sklep chodzi .Miałam kiedyś wezwanie na policje jak się okazało przez GBL.Wtedy gdy zamawiałam był legalny.
to wezwanie to pewnie od gbl chrom.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.