Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
https://www.youtube.com/watch?v=EfetdPWDtko
Coś w tym stylu. Do końca życia zapamiętam te memememe xD
Po 2 latach ciągu? Osobiście też tak sądzę, ograniczam najmocniej jak się da. Faktem jest, że histamina się kumuluje, więc codziennie tez nie biorę. Ale akurat przy odstawce to jest must have.
Swoją drogą wciąż zastanawiam się, czy thf nie działa jako alergen, a przynajmniej dla części użytkowników do alergii skłonnych.
-baclofen 25 mg ponad paczka
-baclofen 10 mg paczka
-karbamazepina (tutaj się wg nie znam ale posiadam możliwość zakupu wiec proszę o poradę!)
-clonozepamum 2 mg-30 szt
-relanium 5 mg-27 szt
-Flubromazepam 4 mg-4 szt
-asparaginian extra-opak
-vit b6 50 mg-opak
-vit c-kilkanaście g
-vit a+e 200-20 szt
-amertil bio-opak
-multipak (vit ze sklepu z odżywkami)-opak
-melanolina 5mg -opak
-tauryna 1500mg kilkanaście-kaps
-5-HTP (ostatnio bardzo często wrzucał jakieś b-k)
-acc optima-opak
-thiocodin-opak
w razie potrzeby mam jeszcze możliwość zabrania około 30 ml tramca oraz trochę MXE.
Jest coś o czy zapomniałem i czego ewidentnie brakuje? Generalnie wiem co i jak robić, proszę przedewszystkim o instrukcję na temat tej karmazepiny oraz porady jak najkorzystniej wykorzystać benzo którego jak widać jest sporo i nie jeden rodzaj. Dzięki z góry za porady
E:jeszcze jak by ktos dopisal pare slow naa temat diety zywieniowej na te pierwsze dni to ekstraklasa :-D
Nie kupuj już karbamazepiny (Neurotop).
Jak będzie miałzgagę albo miał ochotę zwrócić, to niech łąduje antyhistaminami do skutku.
I z mojej odstawki przypomniało mi się że pierwszej nocy spanej na baclo zamiast płynu występowały strasznie dziwne i poryte koszmary... jest sposób aby tego uniknąć/załagodzić?
Jeszcze mi się przypomniało: Ibuprofen. A i złagodzi ból głowy.
panaceum pisze:Pod sztandarem zasady prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie jutro w właśnie wyjadę do swojego bo w niej się niestety znalazł. Zostane do soboty i naszym celem jest odcięcie go od gbl bo jak sam przyznaje ma dosć. Ciąg jego ma swoje wyże i niże ale przyjmijmy ogólnie oficjalnie że 16 miesięcy około 30 ml doba. Udało mi się skompletować niezłą apteczkę (za dawniejszych czasów jak to przerabiałem na sobie nigdy nie skompletowałem tak obfitego zestawu, jak wydobrzeje to będzie musiał mi postawić naprawdę duże piwko :P) oto jej zawartość
-baclofen 25 mg ponad paczka
-baclofen 10 mg paczka
-karbamazepina (tutaj się wg nie znam ale posiadam możliwość zakupu wiec proszę o poradę!)
-clonozepamum 2 mg-30 szt
-relanium 5 mg-27 szt
-flubromazepam 4 mg-4 szt
-asparaginian extra-opak
-vit b6 50 mg-opak
-vit c-kilkanaście g
-vit a+e 200-20 szt
-amertil bio-opak
-multipak (vit ze sklepu z odżywkami)-opak
-melanolina 5mg -opak
-tauryna 1500mg kilkanaście-kaps
-5-HTP (ostatnio bardzo często wrzucał jakieś b-k)
-acc optima-opak
-thiocodin-opak
w razie potrzeby mam jeszcze możliwość zabrania około 30 ml tramca oraz trochę mxe.
Jest coś o czy zapomniałem i czego ewidentnie brakuje? Generalnie wiem co i jak robić, proszę przedewszystkim o instrukcję na temat tej karmazepiny oraz porady jak najkorzystniej wykorzystać benzo którego jak widać jest sporo i nie jeden rodzaj. Dzięki z góry za porady
E:jeszcze jak by ktos dopisal pare slow naa temat diety zywieniowej na te pierwsze dni to ekstraklasa :-D
W wersji oficjalnej to 15 litrów w jednym ciągu. Podczas odstawiania nie będzie przyjemnie :scared: . Niech zacznie od redukcji dawek o 5-6ml co (najlepiej) dwie doby lub nawet jeszcze bardziej rozłoży zejście.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.