Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
haha pisze: Wie ktos moze jak sytuacjia z braunem albo zwyklym helem ma sie w bolesławcu bo nie w temacie jestem interesuje mnie tez lsd slyszalem ze hujowo jest.
Wiesz to troche podejrzane ,że piszesz coś w stylu jak sie ma sytuacja z braunem albo zwykłym helem.....przecież nawet laik wie ,że to to samo.Wiec albo nie jesteś w temacie (dobrze) albo jestem z psiaków... zgorzelec nie jest daleko bolesławca więc napewno jest.W zgorzelcu jest wszystko hera,odpal...
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.