Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 86 / / 0
wikax pisze:
Spotkał się ktoś kiedyś z takimi pixami ? Ciężko mi określić co to w ogóle za symbol...
Pojawiły się w Niemczech, Niedersachsen.

[ external image ]
Hehe no ja tu widzę koniczynkę .. :) A skoro Niemieckie to pewnie porządna jakość :P
  • 279 / 1 / 0
Do panów co zarzucali te czerwone żółwie, mieliście dłuższą przerwe w jedzeniu piguł przed tymi żółwiami ?
  • 1 / / 0
Brał ktoś może białe kółka z literką V ???
  • 291 / 7 / 0
W czerwonych żółwiach nie ma MDMA 0 efektów na nastepny tydzien zjedzony niebieski lv w holandi i masakra 140 mg MDMA
  • 13 / / 0
hess pisze:
Max uczciwej ceny to jest 15 pln/groch o mocy, że z lekką tolerką 2 na noc styka. Przykład - białe wiśnie sprzed około 11 lat hehe kto czai ten wie.
Oryginalne wisienki klasa sama w sobie. Szkoda że już brak takich krążków bo chętnie bym do nich wrócił ale cóż niestety stare czasy.

Co do Domino klepią za pierwszym razem, kazde kolejne próby to gorzej przynajmniej ja tak miałem,zielone granaty dla mnie lipa, niebieskie supermany dziwne preferował bym nie próbować jeśli faktycznie są na PMMA. Cenowo to widze strasznie niektórzy tu mają 40zł za krega szok !! u mnie 15zł to max a supermanki i granaty chodziły nawet po dychu w detalu.

PS. Zielone koniczyny lub krzyże różne nazwy wie ktoś coś ? Kiedyś pamiętam bardzo jasno zielone kręgi z krzyzykiem i mówili na to koniczynki z tamtych czasów wspominam je mega dobrze.
  • 2 / / 0
wątpię
  • 125 / / 0
ktos wie co siedzi w pixach 2014 z przedziałką koloru ni to białego ni to niebieskiego - bardzo jasny niebieski. ???
  • 73 / 2 / 0
Żółte chupa chups? Dostępne w świętokrzyskim. Wiadomo coś o nich? 15zl za sztuke
  • 1 / / 0
Lokakalizacja:Elbląg
Kolor;Niebieski jasny.

Dostałem okazyjnie dropsa bez nazwy, podobno mocno klepie, ale chetnie zasiegnalbym wiedzy. piguła z jednej strony ma wypukłość w kształcie stożka, a ściana owego stożka obłożona jest trapezami. Dodaje fotki ale jakość może być cieniutka.

<a href=http://zapodaj.net/1f42c529e2659.jpg.ht ... 071.jpg</a>
<a href=http://zapodaj.net/1c72fc164a816.jpg.ht ... 075.jpg</a>
<a href=http://zapodaj.net/2e65c85df6b25.jpg.ht ... 076.jpg</a>
  • 34 / / 0
'falująca kreska- nie warte uwagi, chyba, że ktoś ma po 5 zł, trzeba zjeść z 3 żeby poczuć speeda= mała zawartość fuki
Uwaga! Użytkownik kinku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.