Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Po nocnych zabawach to kombo 5f pb 22 x 5f abica x bb22 bylo zabojcze kara lvl hard.
wolna molekula
#mops
  • 6 / / 0
1. 5F-AKB48
2.AB PINACA
3.PB-22
  • 129 / 10 / 0
BB-22
thj-018
UR-144
  • 492 / 16 / 25
1. 2NE1
2. MAM2201
3. AKB48 egzekwo z STS-135
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 1889 / 72 / 3
1. 5F-AKB-48
2. 5F-PB-22
3. 5F-AMB
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 1513 / 26 / 0
Scaliłem ze starym podobnym tematem. Zanim założycie sprawdźcie czy nie ma podobnego.

Próbowałem niewiele - wymienie w kolejności od naj;

1 JWH-210
2 UR-144
3 5F-AKB48
Jeszcze AKB48 i sts135 ale niewiele spaliłem
mr_b∩ʁbꞁө
  • 47 / 3 / 0
Tylko PB-22 bo inne krzywo wchodzą ;-;
  • 70 / 1 / 0
ab chemica
ur 144
sts 135
  • 5 / / 0
ab chuminaca
ab pinaca
am 2201
  • 114 / 2 / 0
1. 5f-amb < Faworyt,silne pierdolnięcie,czyli coś dlaczego w tym siedzę,jednocześnie krótki czas działania,co pozwala ogarniać cały przebieg badania.
2. fub-amb
am2201/5F-PB-22 <Niestety Am juz nielegalne,a szkoda. Za to 5F-PB-22 ciągle na topie. Ale uwaga,latwo pokarać i mocno rzygogenny jest.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.